Ta test odkriva, zakaj še vedno niste našli sorodne duše

S pogledom na sliko spoznajte, kaj vas ovira pri iskanju velike ljubezni.

21.11.2022 ob 8:22 | Foto: Unsplash, YourTango | Avtor: M. FL.

Ta test odkriva, zakaj še vedno niste našli sorodne duše

Ljubezen nas v življenju velikokrat postavlja na preizkušnjo in včasih tudi razočara.

Če ste večkrat imeli zlomljeno srce in ste zato nad iskanjem sorodne duše že obupali, je čas, da odkrijete, kje se v resnici skriva težava oziroma razlog, da svoje še niste srečali.

Poglejte torej preprost test osebnosti.

Tisto, kar na njem najprej pritegne vašo pozornost ponuja odgovor na vprašanje, kaj vas ovira pri tem, da bi že končno našli veliko, pravo ljubezen.

Foto: Your Tango

Kaj torej pomeni …

… če ste najprej opazili luno

Hrepenite po intimnosti in verjamete, da z njo lahko postanete boljša oseba. A v praksi vedno z visokimi ograjami zavarujete svoje srce in nikogar ne spustite resnično blizu. Preprosto potegnete se vase, v navezovanju novih stikov ste zadržani, zato se mnogim zdite hladni, čeprav je to daleč od resnice.

Odprite svoje srce, naj bo svobodno in naj razširi krila. Zaradi morebitnih preteklih slabih izkušenj ne vstopajte v odnose zadržano in zagrenjeno.

Le, če se boste znali prepustiti in boste podrli ograje, boste končno dobili priložnost v življenje spustiti človeka, ki so res zasluži biti tam.

… če ste najprej videli kita

Velikokrat ste osamljeni, za kar pa ste si v največji meri krivi sami: preveč ste osredotočeni nase. V ljubezni je že tako, da je treba svoje potrebe včasih postaviti na drugo mesto, za potrebe sočloveka.

Zato je nasvet preprost: pomislite kdaj na nekoga drugega, osvojite veščine empatije in se naučite tudi poslušati, ne samo govoriti.

Egoizem v intimnih odnosih nima česa iskati, ko ga boste pustili ob strani, bo ljubezen lažje prišla do vas in ob vas tudi obstala.

… če ste najprej videli deskarja

Deskar nakazuje na svobodnega duha. Največja ovira, ki vam stoji na poti do ljubezni je strah pred tem, da bi se nekomu res predali. Kajti predanost sočloveku za vas pomeni izgubo lastne svobode.

Ljubezen za vas v podzavesti predstavlja oviro pri izživljanju svojih ambiciji in sanj.  Zato še preden se nekomu res predate, najraje pobegnete.

Taktika je torej na dlani: spoznajte, da ljubezen, čeprav zahteva določeno mero prilagajanja in kompromisov ni ječa, v kateri bi si polomili peruti.

Res je iskanje ravnovesja med biti povsem svoboden in biti v zvezi lahko izziv, a tisti, ki ga znajo premagati, lahko kljub temu, da so v razmerju, uživajo v osebni svobodi.

Če si sploh ne boste dali možnosti, da bi to spoznali na lastni koži, tega nikoli ne boste vedeli.

Povzeto po portalu Your Tango

Preberite še: »Pri 18-ih sem spoznala sorodno dušo. On jih je imel 42 in bil poročen« (resnična zgodba)

Morad vas zanima tudi: 11 znakov, da ste našli seksualno sorodno dušo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)