Strast, kaj je že to? Obudita jo!

Tako kot tvojim omaram, tudi ljubezni občasno prav pride prenova.

25.2.2018 ob 6:00

poljub_pexels-photo-850399.jpg

Omare, garderoba, stanovanje, računalnik, telefon. Vse to občasno potrebuje čiščenje in temeljito prenovo. Kar že veš in zato vsaj nekajkrat na leto zanje poskrbiš, jih urediš in osvežiš. Svežina vedno pride prav. Tudi na plateh življenja, ki jih praviloma ne povezuješ z rednimi čistkami. Osvežitev spolnega življenja? Zakaj pa ne! Ker si pri pospravljanju nedvomno že prava mojstrica, ne veš pa, kako bi se lotila čistke in prenove spolnega življenja, ti ponujamo nekaj odličnih idej za osvežitev vajine intime.

Začni z malo inventuro

Kako kaj trenutno stojijo zadeve? Kakšna je rutina, ki se ji najpogosteje predajaš? Morda je čas, da jo malo prevetriš. Kajti zadeve se z leti spreminjajo. Tvoje telo postaja drugačno, zahteva drugačne dotike in nove prijeme. Vzemi torej list papirja in naredi malo inventuro. Kaj poznaš, v čem uživaš, kaj ti je znano, pa ti ne prinaša več takšnega zadovoljstva, kot nekoč, česa bi želela več in česa ne bi prav nič pogrešala?

Ko boš imela vse na papirju, boš lažje ukrepala. Tako, kot tedaj, ko urejaš omare in kar nekaj kosov oblačil ne pospraviš nazaj, črtaj vse, kar ti ne prinaša več užitkov. In namesto njih poišči nove poti do zadovoljstva med rjuhami.

Razvajaj se

Ko boš pospravljala omare, boš nedvomno v njih našla stare modrčke, razvlečene spodnje hlačke, preširoke pižame in še bi lahko naštevali. Ne razmišljaj, da so še uporabni, raje se malo razvajaj.

Kupi si novo spodnje perilo ter tako pocrkljaj sebe in preseneti dragega. Novo spodnje perilo ima na samozavest izjemen učinek. Ne gre toliko za to, koliko skriješ in koliko pokažeš, temveč bolj za občutek, ki te prevzame tedaj, ko oblečeš nekaj, kar se povsem prilega tvojemu telesu.

Osveži igračke

Če jih imaš v spalnici, jih temeljito očisti, zamenjaj njihove baterije in tiste, ki si se jih naveličala ali celo ne delujejo več, nadomesti z novimi. Zakaj pa ne, enkrat na leto si to vendarle lahko privoščiš. Ne ostajaj pri znanem, pokukaj izza meja. Presenečenja so vedno dobrodošla.

PREBERI še // Najpogostejša vprašanja o ženskem samozadovoljevanju

Drzni si izpolniti fantazijo

Čeprav ob besedi spolna fantazija mnogi pomislijo na nenavadne fetiše in neobičajne poze, so pri večini te veliko bolj običajne. Kot so v svoji študiji ugotovili pri spletni strani Lovehoney, je na prvem mestu fantazija o seksu pod prho. Ta res ni tako težko izvedljiva. Morda si za seks na prepovedanih lokacijah, ali kaj tretjega. Z dragim deli skrite želje in jih iz domišljije popeljita v resničnost.

Poskusi nekaj novega

Morda še sama ne veš, kaj bi to v resnici bilo, a raziskovanje je vedno poplačano. Če nimaš ideje, poglej dober pornič ali zamisli poišči drugje. Lahko o kakšni domislici povprašaš tudi dragega. Zagotovo ti bo z veseljem priskočil na pomoč.

Povej, česa si želiš

Najučinkovitejši način za prevetritev spolnega življenja je, da dragemu natančno pojasniš, kaj je v tvojih erotičnih mislih in mu dovoliš povedati, kaj se skriva v njegovih. Iskrena komunikacija je najboljša pot do svežine v spalnici. Ne zgolj v smislu čistih rjuh. Z njeno pomočjo bosta zadovoljna oba, saj bo vajin seks prevetrila sveža sapica, so še zapisali na portalu Popsugar.

PREBERI še // Napake, ki so lahko grožnja vajinem razmerju

Avtorica: M. FL.
Foto: Pexel


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)