Štirje jasni znaki, da te želi spraviti v posteljo

Čeprav svoje namene dokaj dobro skriva.

29.1.2019 ob 4:30

zveza_ljubezen_par_seks_spolnost_varanje1.jpg

Že kar lep čas sta par, a vendar mejnice, ki ji pravimo seks, še nista prestopila. Seveda si razmišljala o tem, nisi pa povsem prepričana, če si res pripravljena na naslednji korak. In v resnici ne veš, kaj o tem meni on.

Je uvideven, potrpežljiv, prijazen, seksa ne omenja in zato si malce zbegana. Saj si vendar že neštetokrat slišala, morda tudi na lastni koži okusila, da je za moške seks v zvezi zelo pomemben in da komaj čakajo, da v sveži okusijo telesne strasti.

Torej bodi pozorna na nekaj pokazateljev, ki zgovorno pričajo, da bi on nedvomno rad s teboj skočil med rjuhe, vendar se boji da bi, če bi to neposredno povedal, nate izvajal preveč pritiska. Tako čaka in upa, da boš namignila ti. In pri tem počne sledeče, kar nedvomno nakazuje, da bi z veseljem spal s teboj.

Ko iščeta ideje za naslednji zmenek, je med njegovimi predlogi vselej tudi filmski večer

Eno je, če te povabi v kino. Potem se mu res ne mudi nikamor. A če njegova ideja o filmskemu večeru vključuje domači kavč, televizijo in odejo, potem si obeta, da se bo pod njo odvrtelo kaj drugega, kot na malem zaslonu. 

Če torej vztrajno ponavlja, kako odličen je zadnji film, ki ga je našel na spletu ali je takšen, ki bi prav zate lahko bil zanimiv, na sporedu po televiziji, od večera pričakuje nekaj več.

Seveda to ne pomeni, da ga zanima le tvoje telo, pomeni pa, da je že malo naveličan čakanja, česar pa noče preveč očitno pokazati.

Vztrajno polni tvoje kozarčke

Vsak, tudi on, ve, da alkohol nekoliko ali znatno zamegli razum ter presojo. In če med večerjo vztrajno polni tvoj kozarček, ima velike načrte. Rad bi te pripravil do tega, da bi se končno sprostila in pristala na intimno spoznavanje.

Tudi če te na kozarček, dva, tri povabi k sebi domov razmišlja dlje, kot do zdravice v dvoje.

Družiti se hoče zgolj s teboj

Zagotovo noče, da bi vaju spremljalo peto kolo. Zato tedaj, ko omeniš, da bi z vama na izlet, pohod, zabavo povabila še prijateljico ali predlagaš dvojni zmenek, ni nič kaj navdušen in tega niti ne skriva.

Kajti dobro ve da bo, če bosta nekje sama, veliko večja verjetnost, da bosta dan zaključila le v družbi drug drugega in tako začela noč. In zagotovo se tedaj ne namerava samo pogovarjati.

Pogosto stresa šale o spolnosti

Če seks, ne glede na to, v kakšnem kontekstu ali smislu večkrat omeni, potem si lahko prepričana, da še kako razmišlja o njem. Res je, seksi šale so pogoste in velikokrat na ustnice zvabijo smeh, a vendar, če so te edine, ki jih stresa, so njegovi nameni več kot očitni.

Ali se boš pustila zapeljati ali boš še nekaj časa čakala, je tvoja odločitev. Vsekakor pa so vsi dvomi o tem, kaj o intimnem doživetju meni on, ob zgoraj nanizanih namigih odveč. 

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: O seksu za eno noč: iskrene izpovedi moških in žensk ali pa Pet obveznih dejanj po seksu

Priporočamo tudi: To so leta, ko največ ljudi vara


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)