Deset delov ženskega telesa, ki moške obnorijo

To opazi že tedaj, ko vas prvič uzre.

24.6.2019 ob 3:45

zveza_ljubezen_seks_zenska_moski_razmerje3.jpg

Ne bomo se slepili: videz je v svetu zmenkov pomemben. Zlasti, ko gre za moške. Oni so vizualna bitja. To so bili in vedno bodo. Ste se kdaj vprašali, kateri fizični atributi pa jih najpogosteje spravijo na kolena? Naj razjasnimo dilemo.

Zadnjica

Od nekdaj se moški zazrejo v žensko zadnjo plat. Zadeva je povsem biološke narave, kajti velika zadnjica jim sporoča, da njeni lastnici zdravje dobro služi. Bolj, kot je zaobljena, več pozornosti ji namenijo. Oni imajo velike zadnjice radi, ne glede na to, kako zavzeto to zanikajo.

Dojke

Tu seveda presenečenja ni. A morda bo presenečenje dejstvo, da za to, da bi z njimi pritegnili njegovo pozornost, ne potrebujete bogatega dekolteja. V resnici večina prisega na dojke povprečne velikosti ali celo nekoliko manjše. Če so le jedre in čvrste, bo zanje povsem dovolj.

Noge

Par dobrih nog, zlasti, če so nekoliko zagorele, jim ne bo ušel. Zadeva je podobna tisti z zadnjico: moški v podzavesti lepe, močne noge povezujejo z dobrim zdravjem in zato pri njih vselej zbudijo zanimanje.

Oči

Da, oči. Presenečeni bi bili, če bi vedeli, koliko moških v bistvu oči opazi pred telesom. Če so poudarjene zgolj z malo maskare, zanje postanejo še bolj privlačne. Oči torej nedvomno gre upoštevati.

Ustnice

Šminke in glosi so bili izumljeni z namenom. Oni obožujejo ženske ustnice. Zlasti, če so malce debelejše in diskretno poudarjene.

Čista koža

Mozolji nikoli niso privlačni. Res je, moški obožujejo čisto kožo. Redna skrb zanjo, občasen obisk dermatologa in na sploh zdrav način življenja, ki se odraža na polti, so torej recept za uspeh pri nasprotnem spolu.

Lasje

Neskončne so debate o tem, katera barva las je za pripadnike močnejšega spola najprivlačnejša. A v resnici pravega odgovora na to vprašanje ni. Kajti bolj kot barva, so zanje pomembni zdravi, negovani praviloma malo daljši lasje.

Negovani nohti, roke in stopala

Če ste do sedaj verjeli, da oni ne opazijo vaše manikure in pedikure, ste bili v zmoti. Fetiš na stopala je en najpogostejših fetišev v moškem svetu in čeprav ženske menijo drugače, jih stopala neizmerno privlačijo. Dokaz: so edini s seksualnostjo nepovezan del telesa, ki v porno filmih pogosto igra pomembno vlogo. Prav tako jim ne udejo urejene, negovane roke. Obiski v salonu bodo nedvomno poplačani.

Postava

Postava, ki moške najhitreje prepriča je tista, ki po obliki spominja na peščeno uro. Zlasti, če si obetajo resne zveze. Torej: izrazite dojke, ozek pas, široki boki in zaobljena zadnjica …

Nasmeh

Lep, iskren nasmeh je nekaj, ob čemer je vsaka pripadnica nežnejšega spola videti kot fotomodel z naslovnice. Z njim namreč deluje dostopna in prijazna ter pripravljena na spogledovanje. Nasmeh je za moške kot magnet. Mrk obraz jim na drugi strani praviloma brez besed sporoča: "Pusti me pri miru." 

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: 5 vročih vrst položaja po pasje Ali pa: 4 poze, v katerih verjetno ne boš doživela orgazma

Preberite še: Pozor! To je za moške najnevarnejša poza


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)