Moški, za teh 15 logičnih stvari v postelji ne pričakujte nagrade

Vsakič si res ne zaslužite pohvale in nagrade. Na te stvari ste moški v postelji neupravičeno ponosni ... ker bi vam morale biti samoumevne!

28.2.2019 ob 5:31

zveza_moski_zenska_ljubezen_spolnost_seks1.jpg

Najbrž se bo vsaka pripadnica nežnejšega spola strinjala, da večina moških že za vsako, še tako neznatno dejanje, pričakuje slavospev, kar je, milo rečeno sebično.

Res je, dragi gospodje, včasih ste tudi v postelji povsem neupravičeno ponosni nase. Zlasti v sledečih 15. primerih.

Ko svojo drago 15 sekund razvajate z oralnim seksom

Končno ste dojeli, da tudi njej takšna oblika razvajanja prija. In da bi upravičili sloves dobrega ljubimca ter si zaslužili pohvalo, ji namenite nekaj skopih trenutkov. Resno? Če se že lotite, opravite stvar tako, kot se spodobi.

Ko jo enkrat končno pripeljete do orgazma

Čestitke! Vsaj dvajsetkrat sta že bila skupaj v postelji in končno vam je uspelo dojeti, kako užitek zagotoviti tudi njej. Ne zamerite, če od navdušenja ne bo ploskala.

Ko zadeve obešate na veliki zvon: "Obožujem, ko ti pride!"

Zapomnite si, vsakomur je v užitek opazovati parterja, ko doživlja veliki O. Tako njej, kot vam. Občutek je odličen. Niste vi tisti, ki ste izumili orgazmični altruizem, zato ob takšnih izjavah ne pričakujte Nobelove nagrade.

Ko z odobravanjem komentirate njeno intimno pričesko

"Všeč mi je tvoja … naravna, pristrižena, bujna, gola, … intima." Res je, hočete pokazati, da opazite njen trud in intimno higieno. A veste kaj, ona ne potrebuje vašega komentarja in ne odobravanja.

Ko pripomnite, da ni nič narobe, če ona zavrne oralni seks

Seveda, očitno ni čisto nič narobe. Nikoli ji ni treba storiti ničesar, česar noče. Vseeno hvala. Za dovoljenje.

Ko izjavite, da vam je všeč vse, kar je po volji njej

Kaj to pomeni? Da nimate svojega mnenja? To preprosto ni pravi odgovor. Raje povejte, kaj vam je všeč. Seks bo tako boljši za oba.

Ko ji sredi akcije pogledate v oči in izjavite, da je lepa

Res je, večina moških prisega, da je to romantično, kajti prizor je videti v številnih erotičnih filmih. A pogled v oči med samim dejanjem ni za vse ženske prijeten in se ob njem ne bodo stopile ter v trenutku zaljubile.

Ko izjavite, da bi radi počakali

Res menite, da bo nasedla tej taktiki? Vsaka dobro ve, da si od stavka: "Preveč te cenim, da bi s tabo spal na prvem zmenku," obetate prav tisto, kar z besedami zanikate. Tudi obratne psihologije niste izumili vi.

Ko se ponudite, da boste priskrbeli kondom

Nikar ne bodite užaljeni, če ona ne skoči do stropa, ker ste bili tako pozorni, da ste poskrbeli za zaščito.

Ko spoznate, da obstajajo bradavice

Le kdo je razširil govorice, da vse ženske obožujejo, ko se vi prisesate na bradavice ali jih med predigro obračate kot gumbke na radiu? A očitno je večina prepričanih, da morajo najprej storiti prav to. In da zato upravičeno zaslužijo pohvalo.

Ko spoznate, da obstaja klitoris

Resno?

Ko bi vse drugo, razen misijonarskega

In na koncu je ona zvita kot presta, užitka pa nikjer. Nič ni narobe s pestrostjo, pa vendar ima vse svoje meje. 

Ko z maratonskim oralnim seksom dokazujete, da zmorete

Če po dvajsetih minutah ni učinka, preskočite raje ne drugo tehniko. Orgazma namreč ne bo. Ali bo zaigran, vaš ponos pa povsem neupravičen.

Ko dokazujete svojo vzdržljivost

Torej: po približno uri penetracije (v resnici še veliko prej) je za vašo drago že vse boleče. Njej je vseeno, kako dolgo zdržite v erekciji. Dober seks ne glede na vašo vzdržljivost traja vsega skupaj največ 15 minut. Vse ostalo je zgolj nepotrebno razkazovanje mišic.

Ko komentirate obliko, dolžino, širino svojega orodja

Ženskam preprosto ni mar.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Moški s to pričesko so v ženskih očeh inteligentnejši, uspešnejši in bolj možati (pravi znanost) ali pa To je pri iskanju ljubezni najpomembnejše (nasvet profesionalne ženitne posrednice)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)