Poredne erotične igrice (2. je ravno za te temperature)

Obstajajo prav posebne igrice, s pomočjo katerih se bo iz vsake spalnice poslovila rutina.

15.9.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Poredne erotične igrice (2. je ravno za te temperature)

Če se še niste pobliže spoznali s porednimi igricami je skrajni čas, da razširite obzorja. Kajti malo porednosti v spalnici vedno pride prav. V kolikor nimate idej, kje in kako sploh začeti, jih ima za vas Your Tango, ki priporoča štiri vroče erotične igrice, med katerimi boste nedvomno našli takšno, s katero boste spolno življenje dvignili na višjo raven.

Imaš pol minute

Prva igrica se imenuje imaš pol minute. Kajti vajin čas med njo je omejen na omenjeno količino časa.

Odločita se, kdo bo prvi. Tisti, ki ga določita, ima natančno trideset sekund, da vzburi drugega. Časa, da bi dokončal nalogo, seveda ni dovolj, a verjemite, to je v resnici dobra stvar. Kajti ko na telefonu zapiska alarm, je na vrsti drugi, da v pol minute prvemu pričara kar največ zadovoljstva. In tako vse dotlej, dokler ne bosta oba pripravljena na nadaljevanje zgodbe.

Pomembno opozorilo: tisti, ki je deležen razvajanja, ne sme početi ničesar. Dovoljeno mu je samo uživati. Prav tako ne sme podajati navodil in napotkov, kaj mu je všeč in kaj ne. To mora odkriti oni, ki trenutno razvaja.

Zadeva je zelo zabavna. Predvsem, ker v obeh prebudil tekmovalni duh, saj igralca na določeni točki začneta tekmovati, kdo bo koga prvi povsem vzburil. Tekmovalnost pa je močan afrodiziak.

Preberite še: Seksala sva na šefovi mizi (Resnične izpovedi o avanturah na delovnem mestu in anketa Mične)

Vroče in hladno

Vroče in hladno je nekoliko preprostejša igrica, ki pa ne obljublja nič manj užitka od prve. Potrebovali boste nekaj pripomočkov: eno hladno in eno toplo živilo. Pomislite na sladoled, sorbet, ohlajeno penino ter na drugi strani na topel med, stopljeno čokolado ali segret javorjev sirup. Hrana naj bo topla, ne vroča.

Oboroženi z izbranimi posladki začnite igro. Prevežite mu oči in mu zašepetajte, da ga boste tokrat malo drugače razvajali oralno. Nato v usta vzemite malo sladoleda ali sorbeta in se spustite do njegovega mednožja. Začnite počasi, da hlad ne bi povzročil prevelikega šoka in vsakič, ko se vaša usta segrejejo, vzemite nov zalogaj hladne jedi. Nekajkrat, potem pa prestopite na nekaj povsem drugega in ga presenetite s toplino medu, sirupa ali čokolade.

Še neznani in presenetljivi občutki bodo v njem nedvomno prebudili najbolj skrite strasti. Tako kot tudi v vas, ko bosta vlogi zamenjala.

Spolzek seks

Spolzko je dobro, kajne? In akt, v katerem se združita s kokosovim oljem ali bogatim losjonom prekriti telesi, zagotovo ne bo razočaral.

Občutek, ki vaju bo med njim preveval tedaj, ko bosta dobesedno polzela drug po drugem, vaju bo popeljal v neizmeren vrtinec strasti skoraj živalskega seksa.

Zadrži se

Igrica, v kateri se gradi neizmerna spolna napetost. V njej oblečena lahko počneta vse, kar vaju je volja, le konkretna akcija je izvzeta. Verjemite, na določeni točki bosta želela drug z drugega strgati vsa oblačila, a dlje, kot bosta vztrajala, boljši bo končni izkupiček.

Tisti, ki prvi popusti pod pritiski zapeljevanja, izgubi in zmagovalec je oni, ki podleže zadnji.

Igrica je odlična za osvajanje veščin predigre, za grajenje vzburjenja in za krepitev pričakovanja. Če jo bosta igrala, bosta nedvomno na lastni koži spoznala njeno moč.

Preberite še: Seksi nadgradnja že malo dolgočasnih poz

Morda vas zanima tudi: Za boljšo spolnost: 9 izjemno seksi dejanj brez konkretne akcije


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)