Serijska ljubica iz lastnih izkušenj: »Tako moški najpogosteje lažejo svojim soprogam«

Poglejte, s kakšnimi izgovori - glede na izkušnje serijske ljubice - možje največkrat roge natikajo svojim soprogam.

23.3.2022 ob 7:56 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Serijska ljubica iz lastnih izkušenj: »Tako moški najpogosteje lažejo svojim soprogam«

Ime ji je Amy Kupps, stara je 32 let, doma je v Severni Karolini in se sestaja samo s poročenimi moškimi oziroma tistimi, ki so v resnih zvezah. Ob tem ne občuti nobene slabe vesti, saj je prepričana, da ne počne nič narobe.

Verjame, da bo tisti, ki želi varati, tako ali tako skakal čez plot. Sebe imenuje serijska ljubica in je s svojim početjem začela tedaj, ko jo je prevaral njen soprog.

Na podlagi lastnih izkušenj pripoveduje, da so predvsem starejši prešuštniki bolj romantični, a v postelji "divji" zlasti, kadar so prepričani, da jih njihova soproga zanemarja.

Pravi, da jo ljubimci obsipajo z darovi, katerih vrednost vsak mesec znaša več kot 40.000 evrov. In čeprav svojega početja ne obžaluje, se je odločila razkriti, zakaj moški najpogosteje varajo, kaj prešuštniki najbolj zaveto skrivajo in kako lažejo svojim partnerkam.

Kriv je  ... seks

Po njenem prepričanju je en ključnih razlogov za skoke čez plot pri moških - da, uganili ste - seks. Čeprav se njena naslednja trditev zdi brezčutna, Amy verjame, da je ženska za to, da on naslado najde drugje, kriva sama, saj ji ni uspelo v domači spalnici zadev ohraniti zanimivih.

En od razlogov, da se sama sestaja z vezanimi moškimi, je prav v tem, da v postelji dajo vse od sebe in so hkrati zelo radodarni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

"Tisti, ki varajo, so v postelji izjemni. Največkrat zato, ker leta niso bili zadovoljni s svojim spolnim življenjem. Oni so pripravljeni storiti vse, da bi zadovoljili sebe in mene. Med rjuhami so fleksibilni, domiselni in pozorni. Pozorni so tudi sicer. Zame zagotovo zapravijo več, kot za svoje soproge," je povedala Amy in dodala:

"Bolj kot draga darila imam sicer rada gotovino. Moji ljubimci so mi omogočili, da živim v lepi hiši in mi ničesar ne manjka. Z njihovim denarjem razvajam sebe in plačujem račune."

Prvič je o svojem početju javno spregovorila oktobra 2021. Tedaj je povedala, da se vedno zapleta z vezanimi moškimi in da ji ni mar, kaj si ljudje mislijo o njej ter njenem nekonvencionalnem ljubezenskem življenju.

"Poročeni moški želijo zapolniti praznino in iščejo pozornost, ki je ne dobijo doma. Zame je to prav poseben afrodiziak," je razkrila in priznala, da uživa v fantaziji, da je popolna ljubica.

"Mislim, da v idealnem svetu nihče ne bi imel potrebe po varanju. A žal ne živimo v idealnem svetu in velikokrat poslušam pripombe čez soproge in se počutim kot terapevt.

Včasih ljubimcem povem, da je njihova zveza tako nezdrava, da ni nič narobe, če nadaljujejo z varanjem," je priznala Amy in dejala, da nikoli noče s svojimi ljubimci govoriti o dolgočasnih vidikih zakona:

"Ne zanima me, kdo doma plačuje račune in odnaša smeti. Z zakonom pride tudi to. Vsak, ki stopa vanj, se mora zavedati, da zakon med drugim pomeni obveznosti in naloge. A te me prav nič ne brigajo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Casting Direct Models & News (@castingdirectnews)

Tako pa niza najpogostejše laži, s katerimi njeni ljubimci soprogam in partnerkam natikajo rogove:

"Zvečer bom šel s prijatelji na pijačo. Ne čakaj me, verjetno se bomo kar zadržali."

En najpogostejših izgovorov so izmišljeni in nejasni načrti s prijatelji. To jim zagotavlja priložnost vrnitve domov, kadar jih je pač volja, hkrati se izognejo vprašanjem v smislu, kje so bili in kaj so počeli.

"Cel dan imam sestanke ali cel teden bom na službeni poti."

Glede na izkušnje Amy so to izgovori, ob katerih bi se morale najhitreje prižgati rdeče luči. Zlasti, če službena potovanja in dolgi sestanki prej nikoli niso bili del obveznosti partnerja. Pozor tudi, če je med tednom odsotnosti na koledarju kakšen praznik in s tem dela prost dan.

"Imam novo kreditni kartico, a je samo za službene zadeve. Ne skrbi."

Laž, ki pride prav, ko ona v njegovi denarnici odkrije plačilno kartico, za katero ni vedela, da obstaja. Najverjetneje je tam zato, ker z njo plačuje svoje izlete in darila ljubici.

"Ne kliči me na službeni telefon, šef tega ne mara."

Ima 'službeni' telefon, ki ga skriva pred vami in ga nanj sploh ne smete klicati? Glede na izkušnje Amy je to jasen znak, da imate opravka s prešuštnikom.

Povzeto po portalu Mail Online

Preberite še: Tipi osebnosti, ki so najbolj nagnjeni k prevari

Morda vas zanima tudi: Nezakonski otroci, varanje in drugi največji kraljevi škandali v zadnjem stoletju


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)