Zvezdnice iskreno o tem, kako jih je prizadela ločitev

Eva Longoria, Nicole Kidman, Scarlett Johansson, Katy Perry in še mnoge druge svetovno znane zvezdnice so se bile primorane soočati s pisano paleto čustev, ki jih je v njih prebudila ločitev.

12.6.2018 ob 8:24

eva_longoria_cannes_portret_micna.jpg

Tudi slavni in bogati pretakajo solze, ko se zakon konča. Da je temu res tako, odkrivajo pričevanja zvezdnic svetovne estrade, ki so jih zbrali na portalu Prevention.com.

Nicole Kidman

Po ločitvi so bili trenutki, ko sem pomislila: "Sem najbolj osamljen človek na Zemlji. A leta, ki sem jih preživela s Tomom (Cruiseom) so bila fantastična. Vsem ljudem, ki so bili del mojega življenja, privoščim le najboljše, ne želim živeti v zamerah, temveč v odpuščanju in ljubezni," je leta 2012 povedala za publikacijo Who.

nicole_kidman_nasmeh_portret_micna.jpg

Reese Witherspoon

"V mojem življenju so stvari, s katerimi se težko sprijaznim. Ločitev je nedvomno ena od njih. Včasih je skoraj nemogoče dojeti, kako je do nje sploh prišlo. Ni težko na nekoga prelagati krivdo, a nimam časa in ne energije za sovraštvo ter negativnost. Ko sprejemaš napačne odločitve, moraš prevzeti odgovornost za posledice in si priznati, kaj si storil narobe," je po ločitvi od Ryana Philippea leta 2008 povedala za Parade.

reese_witherspoon_obleka_rdeca_portret_micna.jpg

Jennifer Lopez

"Ko se je moj zakon končal, mi ni bilo lahko odpustiti. Ločitev res ni bila nekaj, o čemer bi sanjala in občutila sem gnev, razočaranje, jezo. Vendar je Marc (Anthony) oče mojih otrok in to se nikoli ne bo spremenilo. Zato se moram truditi, da zadeve med nama funkcionirajo tako, kot je treba. To je do sedaj najtežja naloga, s katero sem v življenju soočena," je leta 2016 razkrila v pogovoru za revijo W.

jennifer_lopez_nasmeh_portret_micna.jpg

Scarlett Johansson

"Seveda je ločitev nekaj groznega. Mene je povsem zlomila. Res me je vrgla iz tira. Počutila sem se zelo osamljena, zapuščena. Mislila sem, da sem na celem svetu sama," je po ločitvi od Ryana Reynoldsa je leta 2012 razkrila v intervjuju za Vogue.

scarlett_johansson_potret_micna.jpg

Drew Barrymore

"Po ločitvi sem se znašla na zelo mračni in strašni točki življenja, nato pa sem dobila scenariji za serijo Santa Clarita Diet in sprva pomislila, da je ponudba za vlogo prišla v najslabšem možnem trenutku. Ironično pri celi zgodbi je, da tedaj, ko se nekaj v življenju pojavi v na videz neprimernem času, prav to postane rešilna bitka, ki pomaga sestaviti koščke, se pobrati, preusmeriti pozornost ter tako posameznika okrepi," je v pogovoru za oddajo Sunday Today leta 2018 opisala svojo izkušnjo.

drew_barrymore_nasmeh_portret_micna.jpg

Kim Basinger

"Ločitev najbolj prizadene otroka. Tudi najin je bil jezen in razočaran. Zato sem Ireland vzgojila na zelo nekoncencionalen način. Želela sem samo, da bi bila svobodna. Če je hotela domov povabiti prijatelje ali risati po stenah, sem ji to dovolila. Hotela sem, da bi bilo njeno otroštvo polno ljubezni, svetlobe, življenja in prijateljev," je o tem, kako je na njeno življenje vplivala ločitev od Aleca Baldwina, leta 2016 povedala za The Edit by Net-A-Porter.

kim_basinger_portret_micna.jpg

Eva Longoria

"To je bilo obdobje, ko sem najbrž dobila največ komplimentov, kako vitka sem. Nisem jedla, bila sem depresivna, bila sem žalostna. Moja dieta je bila kava. Ljudje so mi kar naprej govorili, da sem videti fantastično in da mi ločitev lepo pristoji, sama sem sama pri sebi mislila, da se ne počutim dobro, da nimam energije za življenje," je leta 2013 v oddaji Dr. Oz razkrila, kako prizadeta je bila, ko je končala poglavje s Tonyjem Parkerjem.

eva_longoria.jpg

Katy Perry

"Približno dva tedna sem potrebovala, da sem resnično dojela, da najin zakon drvi proti prepadu. Čustva ob ločitvi so bila tako močna, da sem se jih v resnici bala," je povedala za Marie Claire leta 2013 in dodala: "Vse, kar sem tedaj zmogla, je bilo tolažiti se s pekočo hrano in pijačo."

katy_perry_poljub_portret_micna.jpg

Naomi Watts

"Sem pač samska in z bivšim vzgajam otroka. Nič mi ne manjka. Res je, da pridejo dobri in slabi dnevi, se pa z Lievom trudiva po najboljših močeh, da bi bila dobra starša najinih otrok. Upam, da bova v tej smeri tudi nadaljevala," je lanskega leta povedala za avstralsko izdajo Vogua.

naomi_watts_portret_micna.jpg

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters Pictures


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)