Voda je lahko velik plus (osebne izkušnje s seksom v bazenu)

Poletje se končuje, ostali pa bodo spomini nanj, tudi takšni, katerih vir je vroča kopel.

11.9.2019 ob 1:20 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

 Voda je lahko velik plus (osebne izkušnje s seksom v bazenu)

Seks v bazenu, v običajni ali v masažni kadi je pogosta spolna fantazija. Kako pa je videti, kadar jo pari tudi uresničijo? Tako so svoje izkušnje z vročimi igricam v objemu vode za ameriški Cosmopolitan opisali tisti, ki so jih okusili na lastni koži.

Fantastično doživetje

"V bazenu sem seksala samo enkrat in moram reči, da je bilo fantastično. Res je, da so trpele mišice mojih rok, a je bilo več kot vredno. Sicer ni prijetno, ko voda iz bazena zaide v dele telesa, kjer nima česa iskati, a ko te ujame strast, je to čisto nepomembno," Kelly, 30 let.

Voda je lahko velik plus

"Zame je seks v bazenu čudovit. Ker ni vedno na najbolj primernem mestu, je treba pohiteti, zato je priporočljivo, da je on nekaj dni prej vzdržen in se zadeve odvijejo hitro, občutki, ki jih ponuja kombinacija vroče-hladnega pa je dobrodošla za oba. Naj tu omenim še vodo, ki boža klitoris in zagotavlja podobne občutke kot stimulacija intime s prho," Sarah, 25 let.

Vabljeni k izpolnitvi ankete na dnu članka. In brez skrbi, povsem anonimna je! 

Bolje kot v postelji

"V bazenu sem enkrat seksala z bivšim. To je bila prijetna popestritev najinega, vse prevečkrat rutinskega seksa. Njemu je praviloma hitro prišlo, sama sem bila zato oropana užitka, kajti za predigro si ni vzel časa. V bazenu je zdržal dlje, zaradi občutka breztežnosti v vodi in pritiska klitorisa ob njegovo telo pa sem tudi sama doživela orgazem. Na žalost sem bila drugi dan deležna pekočega občutka v vagini, saj sem staknila glivično okužbo. Tudi pomanjkanje lubrikanta je botrovala k temu, čeprav sam seks ni bil boleč," Milla, 30 let.

Ni mi bilo po volji

"Seks v vodi, pa naj bo v bazenu ali kadi, zame nikoli ni bil prijeten, saj voda izpira naravni lubrikant," Betty, 23 let.

 

Veliko dela za nič

"Večkrat sem seksala v vodi, v jezeru, morju ali v bazenu, a izkušnja zame nikoli ni bila prijetna. Vedno so okoli naju plavali žužki, ko me je skušal zagreti z roko sem imela občutek, kot bi bil na moji vagini pesek, a tega nikoli nisem povedala, saj ga nisem hotela oropati njegove fantazije. Običajno je vse skupaj pomenilo pol ure trdega dela za ne ravno prijeten končni rezultat," Stella, 34 let.

Dobrodošla sprememba

"Vsa skrivnost seksa v vodi je v tem, da je drugačen od običajnega. Je veliko bolj nor in zato mamljiv, kot seks v intimnem zavetju doma, voda mu zagotavlja poseben čar, počasen vstop pomikanje naprej in nazaj pa zagotavlja najboljši rezultat. Najboljši je bil zame tedaj, ko je on stal za mano, stimurilal G točko in z roko dražil klitoris. To je kombinacija, ki je oba pripeljala do orgazma," Monica, 35 let.

Sivo povprečje

"Nekajkrat sem ga bila deležna. Pri prijatelju, ki je imel doma ogrevan bazen. Ni tako glamurozno, kot se zdi na prvi pogled. Voda izpere ves naravni lubrikant, pljuska v usta in oči in težko je držati obraz nad njeno gladino. Zame je bila to vsakič čisto povprečna izkušnja," Rebecca, 24 let.

Bilo je zelo vroče

"S soprogom sva enkrat seksala v bazenu hotela. Bil je odprt bazen v sredini kompleksa in veliko oken ter balkonov je gledalo v njegovo smer. Nikoli prej še nisva okušala seksa v javnosti. Ne vem, če naju je kdo videl, a dejansko nama za to ni bilo prav nič mar. Izkušnja ima še vedno pozitiven učinek na najino spolno življenje, saj sem vedno, ko se spomnim nanjo, hitro vzburjena," Neli, 36 let.

Pomemben je pravi pristop

"Seksal sem v masažni kadi in v bazenu. Skrivnost je - penetracija na suhem in nadaljevanje v vodi," Steve, 35 let.

Ne najbolj udobno, a zelo seksi

"Seksal sem v masažni kadi, običajni kadi in v bazenu. Tako kot večina se strinjam, da je premalo lubrikanta vsakič največja težava. Masažna kad je po mojem mnenju najslabša izbira. Da je ona res pripravljena na akcijo, je obvezne veliko predigre, stimulacija z roko v vodi ni najbolj dobrodošla, saj se tako izpira njena naravna vlažnost, najboljše je bilo v običajni kadi, napolnjeni do polovice, ko je bila ona zgoraj. Ne najbolj udobno, a zelo seksi. Klor v vodi me ne moti, motijo pa me živalice v morju ali jezeru," Bill, 25 let.

Precenjeno dejanje

"Ni tako dobro, kot je videti. Voda je slab lubrikant in izpira naravnega. Je zabavni hitri seks, a ne nekaj, kar bi počela redno. Zgolj kadar nama zadiši malo popestritve zunaj spalnice ali v javnosti," Kathy, 26 let.

Še vedno mi ne gre iz glave

"S soprogom sva šla plavat v hotelski bazen. Da bi se malo sprostila. Plavala sva, nenadoma sem stala ob njem in v naslednjem trenutku sva že seksala. Ni eksibicionist, a on je dal pobudo in jaz sem mu sledila. Prav nič mi ni žal. Še danes mi najin podvig ne gre iz glave," Dora, 34 let.

Najboljše med najboljšim

"Najboljši seks je zame seks v vodi. Uporabite silikonski lubrikant. Za izjemne rezultate," John, 35 let.

 

 

 

 

Preberite še: O seksu za eno noč: iskrene izpovedi moških in žensk

Morda vas zanima tudi: "Njenemu fantu je prišlo na moj obraz" (6 resničnih izkušenj s skupinskim seksom)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)