Brez tega ni dobrega seksa

Spolno življenje lahko iz povprečnega do izjemnega popeljete na resnično preprost način.

31.8.2019 ob 5:45 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Brez tega ni dobrega seksa

Kaj je tisto, zaradi česar je nekdo dober v postelji? Zadeva je seveda zelo individualne narave. Kajti vsako telo je samosvoje ter vsakomur prijajo drugačni dotiki in prijemi kar pomeni, da na vprašanje, kakšen je dober ljubimec (ali ljubimka) ni mogoče podati enotnega odgovora.

Pa vendar se v takšnih in drugačnih anketah pri v njih sodelujočih med odgovori na to dilemo en zelo pogosto pojavlja. Anketa britanskega Cosmopolitana glede tega ne odstopa.

In dober ljubimec je ...

V njej je sodelovalo skoraj 4000 oseb (natančneje 3973), različnih spolov in spolnih usmerjenosti in domala vsi so kot eno ključnih kvalitet dobrega ljubimca navedli, da je to prisotnost z mislimi in telesom ter da je takšen lahko le tisti, ki si intimnega akta resnično želi in to brez zadržkov tudi pokaže.

Skratka, ker seksa zato, ker hoče seksati in ne zato, da druge strani ne bi užalil, iz občutka dolžnosti ali zaradi česarkoli tretjega.

Preberite še: Ginekologi svarijo: To je za zdravje vagine zelo nevaren trend

Rezultat nedvomno priča o tem, da biti dober v postelji ne pomeni imeti bogate izkušnje, izpopolnjene tehnike in poznati pisan repertoar poz. Ne, dober ljubimec je tisti, ki resnično želi početi tisto, kar počne.

Vsi na istem bregu

Govora je torej o navdušenju in vznesenosti. Zadeva je enaka pri obeh spolih. Tako moški kot ženske želijo občutiti, da so poželjivi, seksi in zapeljivi ter da spolni odnos z njimi ni zgolj naloga ali dolžnost, temveč srčna telesna želja tistega, ki jim dela družbo med rjuhami. In kadar je ta resnično zagret, je to zagotovo mogoče zaznati. Kot tudi, kdaj se nekdo pretvarja.

Sedaj veste. Odložite kamasutro, prenehajte brskati za novimi prijemi in seksi pripomočki ter samo bodite pri stvari. Ne glede na to, s kom, kje in kako okušate telesne strasti.

Preberite še: Štiri resnično poredne erotične igrice

Priporočamo tudi: Štiri dejstva o ženskem orgazmu, ki si jih večina razlaga narobe


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)