Trije ključni koraki osvajanja

Če ga želite, ga lahko dobite

15.12.2016 ob 1:55

par_ljubezen_micna.jpg

Zapeljevanje in osvajanje nista lahki nalogi. To že veste. Veste tudi, da je najbolje počakati, da on stori prvi korak (nekaj povezano z lovom pač). A včasih mu je vendarle treba malo namigniti ali spodbuditi kolesja usode, da se obrnejo v vašo smer. James Allen Hanrahan strokovnjak za zmenke in razmerja za YouTango svetuje takole: bodite dostopni in subtilno sporočite, da ste ga pripravljeni spustiti v svoj svet. Poglejte pa, kje in kako boste najlažje pritegnili njegovo pozornost.

Naključna srečanja

Zaposlena nista z ničemer. V vrsti čakata na koncert, stojita pred blagajno v trgovini, čakata na zabavi, da vama prinesejo pijačo. Gre za naključna srečanja medtem, ko nihče od vaju ni zaposlen s kakršnimkoli opravilom. Ta imajo nedvomno prednost, saj si oba želita z nečim popestriti čas, poleg tega sta obkrožena z ljudmi in lahko hitro opazite, kako se vaš izbranec obnaša v množici in kakšen odnos ima do drugih. Če torej veste, kje si vsako jutro privošči kavo za seboj ali kje vsako popoldne nakupuje poskrbite, da boste v vrsti stali kje v njegovi bližini.

Očesni stik

Če vam je tisto, kar opazite všeč, uporabite svoje oči. Očesno stik je za moškega kot sveža sapica. V času, ko vsi hitimo in smo za druge velikokrat neopazni, pogled omogoči, da se svet za nekaj trenutkov ustavi. Zato ga večkrat poglejte v oči. Mnoge pripadnice nežnejšega spola so preveč sramežljive, da bi navezale očesni stik in svoj pogled raje umikajo,  vendar s tem pošiljajo drugi strani povsem napačno sporočilo ter preprečijo razvoj dogodkov, ki bi bil njim v prid.

PREBERITE še // Štirje koraki za uspešno osvajanje

Nasmeh

Prijaznejše ženske so že na pogled dostopnejše. Prav tako nasmeh z obraza izbriše skrbi in namrščenost. Za moške nasmeh pomeni, da ste pripravljeni na pogovor, jim sporoča, da ste srečni in odprti za nova poznanstva. Nasmeh je kot zelena luč, ob kateri si upa pristopiti in se z vami spustiti v neskončno debato, ki je kaj lahko začetek prijetnega odnosa oziroma razmerja.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)