Trenutek, ko sem vedela, da je konec: Med porodom mi je rekel, naj bom tišja (osebne izpovedi)

Pri mnogih je bila razlog za razhod prevara, a včasih so povod tudi drugi manj dramatični dogodki, ki so enostavno bili kaplja čez rob.

3.11.2020 ob 5:40 | Foto: P. Pa. | Avtor: GettyImages, Ponomariova Maria/GettyImages

Trenutek, ko sem vedela, da je konec: Med porodom mi je rekel, naj bom tišja (osebne izpovedi)

Razhodi in konec neke zveze, so težki že sami po sebi. Včasih pač ne gre, ne glede na to, kako zelo se par trudi. Medtem ko je včasih za razhod kriv določen dogodek, se včasih zgodi, da pravzaprav ni mogoče točno določiti trenutka in razloga za razhod.

Na neki facebook strani, ki so jo poimenovali »That´s it, My Relationship is over!« so se ljudje razpisali o tem, kdaj so se zavedali, da je njihove zveze konec in da razhod neizbežen. Komentarje in izpovedi iz sicer zaprte skupine, so objavili na spletni strani Mirror. Vse se je začelo, ko je neki moški razkril, kako je spoznal, da ne ljubi več svoje partnerice, ko ji je dovolil, da je po stopnicah nesla težke škatle, pri tem pa ji sploh ni ponudi pomoči.

Pod njegovo objavo se je vsulo objav, a najbolj srce parajoča je bila izpoved neke ženske, ki je zapisala, da je vedela, da je njenega zakona konec, ko je na porodni mizi med rojevanjem njen takratni mož izjavil, naj bo tišja. »Ko mi je med porodom dejal šššš, sem doživela neke vrste razsvetljenje in sem vedela, da bom tega otroka vzgajala sama, ker si enostavno zaslužim več,« je zapisala in dodala, da je od tega trenutka pa do dejanskega razhoda minilo dobro leto, a trenutka, ko je prišla do tega spoznanja, ne bo nikoli pozabila.

Od varanja do pešačenja sredi noči

Neka druga ženska je zapisala, da je bilo njenega zakona konec, ko je spoznala, da jo je mož varal z njeno najboljšo prijateljico. »Ne samo, da me je varal s prijateljico, še zanosila je z njim.«

Strašen šok in razočaranje je doživela tudi neka druga ženska, ki se je ločila po tem, ko je izvedela, da ima njen mož afero s svojo polsestro.

Ne tako dramatičen, a vseeno žalosten in odločilen pa je bilo za neko drugo žensko trenutek, ko jo je mož pustil, da je pešačila domov, namesto, da bi jo prišel iskat na postajo. »Vedela sem, da je konec, ko me je pustil, da sem sredi noči hodila pol ure od železniške postaje do doma. Vožnja bi njemu vzela le pet minut, a mu preprosto ni bilo do tega,« je še zapisala.

Preberite še: Štirje dokazi, da ste edini v razmerju, ki ljubi

Morda vas zanima tudi: Zakaj se do svoje bivše vedem kot do boginje (resnična izpoved)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)