Všeč mi je, ko druge ženske osvajajo mojega moža (osebna izpoved)

To, da je soprog privlačen za druge ženske, je plus za razmerje.

25.6.2020 ob 5:30 | Foto: Gpointstudio/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Všeč mi je, ko druge ženske osvajajo mojega moža (osebna izpoved)

"Na začetku najinega razmerja sem bila zelo ljubosumne narave. Če se je drugo dekle preveč približalo tedaj še mojemu fantu, sem bila pripravljena nastopiti dokaj agresivno. Če sem odkrita, mi je veliko razlogov za ljubosumje dal sam. Kajti sestajal se ni samo z menoj, temveč še z drugimi.

Tudi potem, ko se mi je povsem zavezal, me je še vedno razjedala mala zelena pošast. Vse skupaj je večkrat ušlo nadzoru in nisem si predstavljala, da mi bo nekoč dejstvo, da je moj soprog privlačen za druge, v bistvu všeč," izpoved za Your Tango začenja Sasha Brown-Worsham in nadaljuje: "Od tedaj je minilo že več kot deset let in moram priznati, da sedaj na vse skupaj gledam povsem drugače. Kajti dejstvo, da ga pogledujejo druge, mi laska in me osrečuje.

Naj bo nekaj jasno. To se ne dogaja vsak dan. Ženske se ne tepejo zanj in se ne mečejo za njim. A ko katera izjavi, da bi moj soprog njenemu lahko podal nekaj nasvetov, kako biti popoln mož, sem prijetno vznemirjena. Kajti takšne in podobne pripombe me spomnijo, kako srečna sem v resnici.

In sem srečna.

Moj soprog je čudovit oče, odličen kuhar, uspešen v karieri in skrbi za našo materialno dobrobit, kljub temu je družina zanj na prvem mestu. Poleg tega pa je še zelo zelo seksi.

Seveda tudi on ni brez napak. Sovraži pomivanje posode, stokrat ga je treba spomniti, naj odnese smeti, zaradi dela je pogosto pod stresom in prav nič se ne zanima za modo.

Nihče ni popoln. Razumem. A veliko lažje, kot osredotočati se na dobro, je to pozabiti in videti le slabo. Ljudje smo pač takšni, da slabim stvarem dajemo večjo težo kot dobrim.

Prav pozitivna pripomba druge ženske pa je dovolj, da se zavem, kako srečna sem lahko. Tudi zapeljivi pogledi drugih, ki so mu namenjeni, me spomnijo, da sem lahko vesela, ker ga imam.

So trenutki, ko sem besna nanj. Ko vstane od mize in odgovori na službeni klic ali več pozornosti kot hčerki, ki joče, namenja službeni elektronski pošti. To me spravlja ob živce. A nisem samo jaz tista, ki včasih nerga.

Tudi on me  kdaj jemlje kot samo po sebi umevno.

Ob skrbi za tri otroke, ob službi, psu in mački je hitro mogoče pozabiti na resnično vrednost partnerja. In vem, da tudi on opazi, ko mi drug moški nameni pogled ali ko mu nekdo pripomni, da je njegova soproga čudovita. To ga spomni, tako kot mene, da sem posebna, neprecenljiva in si zaslužim njegovo pozornost.

Pred desetletjem me je dejstvo, da je privlačen za druge ženske, spravljalo v negotovost. Sedaj nisem več negotova vase in ne dvomim vanj. Vem, da je globoko predan družini in zakonu. Vem, da je na tej točki čisto moj.

Ko mi torej pove, da ga je v lokalu ogovorila druga ženska, ne izbruhnem. To zame ni več razlog za ljubosumje, temveč opomnik, da druge ne vidijo nogavic na tleh, kocin od britja v umivalniku ali umazane posode, temveč vidijo lepega moškega z mnogimi talenti in sposobnostmi.

Je opomnik, da je postaven, prijeten in izjemen ter ga nikoli ne smem jemati kot samo po sebi umevnega.

Torej, kar ogledujte si mojega soproga. Kajti res je čudovit. Zato sem ga tudi izbrala."

Preberite še: Lovijo nedolžne mladeniče in druge zmote o pumah (po izkušnjah ene od njih)

Morda vas zanima tudi: Kaj je spalna ločitev … in zakaj bi morali razmisliti o njej


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)