Štirje dokazi, da ste edini, ki v razmerju ljubi

So dejanja, ki jasno nakazujejo, da v odnos vlagate veliko več od dragega.

28.10.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Štirje dokazi, da ste edini, ki v razmerju ljubi

Razmerje je odnos, v katerega naj bi oba partnerja vlagala enako količino truda, časa ter energije. Res je, včasih v ospredje stopi en, drugič drugi, a pod črto je tehtnica v ravnovesju.

Tako naj bi vsaj bilo. Zgodi pa se, da se nekdo zaplete z egoističnim ljubimcem, ki vse prelaga na ramena partnerja. Na koncu se izkaže, da en samo daje, drugi samo prejema, da en ljubi, drugi to le izkorišča. Kateri so znaki, ki razkrivajo, da v zvezi ljubite le vi? Razkriva jih Bright Side.

Vse skupne aktivnosti načrtujete vi

Če mu ne pošljete sporočila, da bi se lahko kaj dobila, sploh ne pomisli na to, da bi vas povabil vsaj na kavo. Kadar ga pokličete, imate vedno občutek, da ste ga zmotili pri nečem pomembnem in za vas nima časa.

Zmenke, izlete, vse načrtujete vi, saj se sicer sploh ne bi družila. Če bi se res zazrli v vajin odnos, bi si morali priznati, da ste vi njegova edina gonilna sila.

Zdi se vam, da partnerja  sploh ne poznate

Nikoli vam ne pripoveduje o preteklosti, ničesar ne veste o njegovi družini, bivše ljubezni so za vas velika uganka.

Vajini pogovori so površni, občutek imate, da govorite z nekom, s katerim se mimogrede zapletete v pogovor, ko čakata v vrsti pred blagajno in ne s človekom, ki naj bi ga dobro poznali, saj je vendar vaš partner.

 

Bojite se pokazati pravi obraz

Z njim ne morete deliti težav, žalost pred njim skrivate, prav tako tudi strahove in dileme. Kajti v vas je vedno prisoten občutek, da ga ti spravljajo v slabo voljo in da pričakuje, da boste ob njem vselej nasmejani ter veseli.

Pa ne samo to: hodita zgolj na njemu ljube zabave, gledata filme, ki so njemu povšeči, poslušata glasbo, ki je po njegovem okusu, kajti bojite se priznati, da vam sploh ni všeč.

Zapomnite si, če bi vas ljubil, bi vas povsem sprejemal, ne glede na to, kakšno bi bilo vaše razpoloženje in kako bi se vaš okus razlikoval od njegovega.

Zanj vedno najdete opravičila

Celo vam samim je včasih zaradi njegovega obnašanja pred vašimi prijatelji in družino neprijetno, a vedno ga opravičujete: ima slab dan, ni se naspal, skrbi ga služba …

Dejstvo je, da ga pred drugimi hočete prikazati kot nekoga, ki si zasluži vašo ljubezen, čeprav vsi, ki vas imajo res radi vedo, da temu ni tako.

Preberite še: Kako izboljšati razmerje: 12 malenkosti, ki jih lahko storita že danes

Morda vas zanima tudi: Tega zaljubljen moški nikoli ne počne


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)