Seksala sva na šefovi mizi (Resnične izpovedi o avanturah na delovnem mestu in anketa Mične)

Zgodi se, da se strasti vnamejo med sodelavci in nudijo podlago za odlične zgodbice.

20.8.2019 ob 3:45 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Seksala sva na šefovi mizi (Resnične izpovedi o avanturah na delovnem mestu in anketa Mične)

Le kdo ne mara zanimivih seksi prigod. Takšne o avanturah na delovnem mestu pri tem niso izvzete. Takole so za ameriški Cosmopolitan o tovrstni izkušnji spregovorili junaki, ki so jo okusili na lastni koži.

 Pod vsemi zgodbami pa vas čaka ANKETA, ki je, brez skrbi, povsem anonimna! 

Od nedolžne pijače do vročega seksa

"Bil je moj sodelavec, vendar na nižjem položaju. Uvajala sem ga v delo in nekega dne me je po službi povabil na pijačo. Teh je bilo več in končala sva pri meni doma, se predala strastem ter nekaj časa nadaljevala z najino avanturo. Na žalost je vsem ostalim v podjetju začel razlagati, da sem zasedena, zato sem najino zgodbo hitro končala," Mandy.

Službeno potovanje

"S sodelavko sva bila na službeni poti. A ko sva prišla v hotel, kjer naj bi imela rezervirani ločeni sobi sva ugotovila, da so nama namenili skupno. Ker nikjer v bližini ni bilo proste sobe, sva jo morala deliti. Dve noči. Dobro sva jih izkoristila. Čez nekaj mesecev se je poročila in preselila," Bill.

 Šefova miza

"Seksala sva na šefovi mizi. Potem, ko so vsi šli domov. Nekajkrat sva ponovila dejanje. Toplo priporočam," Steve.

Preberite še: Horoskop: Kaj med vam in vašim šefom povzroča trenja (glede na vaš znak)

Zapeljiva pripravnica

"Zapletel sem se z dekletom, ki je v naše podjetje prišlo kot pripravnica. Opazil sem, da ji je nerodno, kadar jo pohvalim in to se mi je zdelo zelo simpatično. Nekaj časa se ni zgodilo nič, ko pa me je povabila na zabavo za svoj 22. rojstni dan, sva prestopila mejo. Neposredno me je vprašala, če bi po zabavi spal z njo, seveda sem privolil, preživel noč pri njej in zjutraj še enkrat potešil najine strasti. Iz našega podjetja je odšla bogatejša za moje profesionalne in seksualne nasvete," Tom.

Seksi šef

"Seksala sem s šefom. In to ne samo enkrat. Potem, ko sva se v vrtinec strasti ujela prvič, sva to počela skoraj vsak dan. Včasih celo večkrat na dan. Najino početje sva zadržala zase, a očitno naju je nekaj izdalo, kar je povzročilo nemalo ljubosumja med sodelavkami. Nisva se ozirala na to. Končala sva, ker sva sama tako hotela, ne pa ker bi šlo najino početje komu v nos," Rebecca.

Izgubila sem službo, a bilo je vredno

"Dobesedno zavrgla sem službo, ker sem spala s sodelavcem, a nikoli mi ni bilo žal. Takoj me je privlačil in čeprav sva vedela, da nama afera lahko povzroči težave, sva se spustila vanjo. Ko se je razvedelo, so name vsi gledali kot na lahkotnico, on pa je bil deležen aplavza. Zaradi napetosti sem dala odpoved, a nikoli nisem obžalovala razloga zanjo. Seksal je kot bog," Mandy.

Seksi nadrejeni

"Spala sem s svojim nadrejenim. Eno leto, povsod, kjer se nama je ponudila priložnost. To je bilo najbolj vroče obdobje mojega življenja. Oba vsa vedela, da gre zgolj za seks, noben ni pričakoval ničesar več in zato sva lahko samo uživala," Katy.

Preberite še: Prvi dan v (novi) službi? Nikar ne storite teh napak

Seksi vožnje

"Spal sem s svojo šefico. Večkrat sem jo po službi peljal domov, kar mi je poplačala z oralnim seksom ali z ročno obdelavo v mojem avtu. Včasih me je povabila tudi k sebi. Nikomur nisva povedala, to ni vplivalo na najino delo in zato je delovalo," Roby.

Pohotna sodelavka

"K nam je občasno prihajala zunanja sodelavka, ki je bila, milo rečeno, zelo pohotna. Ne vem več natančno, kdaj se je zgodilo prvič, a ponovilo se je še neštetokrat. Kadar je le imela priložnost, me je dobesedno napadla. Oboževala je seks in jaz se nisem pritoževal. V resnici mi je bilo žal, ko je prekinila sodelovanje z našim podjetjem. In tudi z mano," Kevin.

Seksi kombi

"Seksala sva v službenem kombiju. Med odmorom za kavo. Hitro in poredno. Enkrat tudi na mizi v sejni sobi. Sredi popoldneva," John.

Nevarna bližina

"Najini mizi sta bili blizu, tako da sva lahko klepetala. In se spogledovala. Bilo je veliko spolne kemije. Nekoč se je pošalila, da bi spala z mano. Še isti dan sva izkoristila odmor za kosilo.  Šla sva k njej domov, seksala (dvakrat), se oprhala in se vrnila ter se obnašala, kot da se ni zgodilo nič. Občasno sva še v stikih, čeprav sva oba kasneje zamenjala službi," Brad.

 

oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)