Sedem lastnosti, ki jih pravi moški najbolj ceni

Če jih imate, vam ne more spodleteti.

24.2.2017 ob 12:15

par_unsplash.jpg

Podobe popolnih žensk nas spremljajo povsod. Smejijo se iz revij, z družabnih omrežji, televizije in oglasnih panojev. Živimo v izjemno vizualno družbi, ki nam neprestano vsiljuje podobo o tem, kaj je seksi. Mnoge se pustijo prepričati, da so to res dolge noge, zapeljiv dekolte in bleščeč nasmeh. 

A kar nam družba zamolči je, da je to le droben košček sestavljenke, če sploh sodi vanjo. Znebiti bi se torej morali prepričanja, da je seksi dekle z oglasov. Biti zapeljiva pomeni veliko več. Popolna podoba res pritegne na prvi pogled, ni pa tista, ki razmerje lahko ohrani. S tem se strinjajo tudi pripadniki močnejšega spola. Poglejte torej, kakšna je po njihovem mnenju seksi ženska.

Več zanimivih dejstev vas čaka na Facebooku.

Je samozavestna

Biti samozavestna je ključ. Biti popolna ne. Vzravnana hoja, visoko dvignjena glava, očesni stik in širok nasmeh nedvomno zmagajo. Samozavest vedno nadvlada trenutno privlačnost in je temelj uspešnega življena na vseh, tudi na ljubezenskem področju. Uspeh je tlakovan s pozitivno samopodobo in sposobnostjo slediti svojim ciljem. To je seksi.

PREBERITE še // Malenkosti, ki jih ceni vsak moški

Je ambiciozna

Ambicija opredeljuje namen, je gonilo ter življenju zagotavlja smernice. Pravi moški ceni in spoštuje ambicije sočloveka, občuduje močno ter ambiciozno damo in če vaš vaših načrtov morda ne, ni pravi. Iščite naprej.

Je prijazna

Prijaznost je lastnost, ki v današnjem času na žalost vse bolj izgublja na pomenu. Prav zato je ženska, ki se z njo ponaša, za moške izjemno seksi in privlačna. Nakazuje namreč na široko srce, ki ga še tako lep videz nikoli ne more nadomestiti.

Je poštena

Kako dolgo bi v razmerju ostali z nekom, ki je sicer lep, a lažniv? Če partnerju ne morete zaupati in mu verjeti na besedo, kako bi lahko z njim osnovali daljšo zvezo? Odgovor je na dlani in laži so še kako velik zaviralec privlačnosti. Poštena ženska se dovolj spoštuje, da se ji ni treba skrivati za lažmi. Prav z odkritostjo, poštenostjo in neposrednostjo pa izžareva močan seksapil.

PREBERITE še // Ženske lastnosti, ki jih moški obožujejo

Premore dostojanstvo

Dostojanstvo nima veliko skupnega z videzom. Biti dostojanstven ne pomeni voziti dragega avtomobila, nositi oblačil zvenečih znamk in živeti v elitni soseski, temveč spoštovati ljudi okoli sebe, upoštevati čustva in občutke drugih, biti urejen ter se v družbi dostojno obnašati. Takšna ženska je vedno seksi.

Je inteligentna

Nihče ne bo zanikal, da nekatere s svojim videzom pozornost v hipu preusmerijo nase. A težje, kot zapeljivo postavo, je opaziti pravo osebnost. Kako dolgo lahko v resnici zveza, ki temelji le na zunanji privlačnosti, traja?

Kadar v odnosu ni globokih pogovorov, prave povezave ni mogoče vzpostaviti. Biti inteligenten ne pomeni ponašati se z visokim inteligenčnim količnikom, pomeni pa znati se pogovarjati, razumeti in spoštovati sogovornika. Prav to je na dolgi rok še kako seksi.

Avtorica: M. F.
Foto: Unsplash


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)