Njegovi prsti odkrivajo, kakšen ljubimec je

Poglejte, kako lahko s pogledom na njegove dlani oziroma prste predvidite, kaj vas čaka z njim v postelji.

2.4.2022 ob 5:39 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Njegovi prsti odkrivajo, kakšen ljubimec je

Z branjem iz dlani je mogoče predvideti različne lastnosti, seksualne veščine pri tem niso izjema. Zato si oglejte desno roko svojega izbranca in spoznajte, kaj se vam glede na njeno obliko, predvsem pa na obliko prstov, obeta z njim v postelji.

Izrazit in izstopajoč venerin breg

Venerin breg je nekoliko izbočen predel dlani pod palcem. Kadar je ta izrazit in mesnat, priča o aktivni, energični, romantični in čutni osebi, ki v postelji vselej poskrbi za prijetne občutke partnerja.

Kadar ta del dlani po videzu res izstopa, pozor: kaj lahko gre za osebo z izrazitimi spolnimi apetiti, morda celo za nekoga, ki je zasvojen s seksom.

Na drugi strani: če je blazinica pod palcem slabše poudarjena ali domala ravna, imate opravka s človekom, ki glede seksa ni ravno domiseln. Lahko bi celo rekli, da je malo dolgočasen.

Velik palec je znak dominacije v postelji

Tako za moške, kot za ženske velja, da so osebe z velikim, izrazitim palcem nabite z močno seksualno energijo in so po značaju dominante, kar se odraža tudi v postelji.

Majhen palec seveda ne pomeni, da nekomu ni vredno dati priložnosti, vedite pa, da z nekom, ki ima takšnega, v postelji ne bo ravno vroče in da se bo izogibal pogovorom o seksualnih temah, kar pomeni, da bosta težje uskladila želje in pričakovanja.

Dolg kazalec: tiha voda

Dolg kazalec nakazuje na ambiciozno osebo, ki se v postelji trudi biti zadovoljena in da vse od sebe, da bi zadovoljila partnerja ali partnerko.

To so ljudje, ki so na pogled sicer zadržani, velikokrat igrajo na karto nedostopnosti, vendar to le zato, ker imajo radi igro osvajanja. Neredko se izkaže, da so to tihe vode, ki v postelji znajo premagati vse navidezne zadržke.

Kaj pa sredinec?

Sredinec je simbolično nekakšna vez med racionalnim in duhovnim delom osebnosti. Veliko pove tudi o značaju osebe. Bodite pozorni, kakšen je sredinec, kadar so prsti iztegnjeni:

če se nagiba proti kazalcu, je to znak vesele, spontane narave. V družbi takšnega človeka se boste vedno počutili prijetno.

Če se bolj nagiba proti prstancu, imate opravka z družabno osebo, ki pa vendarle ceni svoj osebni prostor in ob njej se boste morda včasih počutili zapostavljene. Kaj lahko se bo denimo zgodilo, da bo po seksu samo vstala in odšla.

Osebe, katerih sredinec se močno nagiba proti prstancu, so velikokrat podvržene depresiji, ki jih lahko oropa spolne sle.

Izjemno dolg sredinec nakazuje na človeka, ki je naklonjen igram na srečo in večkrat vstopa v tvegane seksualne odnose.

Dolg prstanec: veliko strasti in čustev

Če je prstanec daljši od kazalca, gre za osebo z izjemno čustveno močjo in strastnim odnosom do vsega. Silne emocije včasih drugo stran kar malo prestrašijo.

Če je kazalec vidno krajši od prstanca, gre za osebo z nizkim samospoštovanjem, ki stalno išče potrditev drugih, kar je lahko zelo naporno.

Mezinec, ki izdaja šarmerje

Mezinec je prst komunikacije in zaželeno je, da je čim daljši. Takšen namreč nakazuje osebo, ki premore dobre komunikacijske spretnosti. Te v seksualnem odnosu igrajo pomembno vlogo.

Raven mezinec imajo osebe, ki so praviloma bolj zadržane, malo naivne, a iskrene in se kaj lahko ujamejo na limance šarmerjev, ki jim gre samo za seks.

Če se iztegnjen mezinec nekoliko nagiba proti prstancu, nakazuje na zvitost in diplomatske sposobnosti. Skratka, takšnega imajo pogosto šarmerji, ki lahko v postelji malo razočarajo.

Če se mezinec izrazito nagiba proti prstancu pozor: opravka imate z manipulatorjem. Kadar pa naletite na osebo, katere mezinec se obrača navzven, imate ob sebi odprtega in svobodomiselnega človeka, ki tudi v postelji ne pozna meja.

Povzeto po portalu 24.sata

Preberite še: Šest osnovnih vrlin res dobrega ljubimca

Morda vas zanima tudi: Kakšen ljubimec ste glede na mesec rojstva


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)