Učiteljica meditativne masturbacije: pri meni se sprostijo vsi pari

Seks gurujka in učiteljica meditativne masturbacije o posebnem načinu, s katerim pomaga parom.

16.3.2022 ob 9:18 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Učiteljica meditativne masturbacije: pri meni se sprostijo vsi pari

Če se ne morete ravno pohvaliti s spolnim življenjem ali bi rada s partnerjem poskusila kaj drugačnega, spoznajta nov trend, imenovan meditativna masturbacija.

Poznavalka in učiteljica te prakse Aysha Bell iz Londona je za The Sun pojasnila, kako je videti in zakaj pomaga.

"Ime mi je Aysha Bell in svoje življenju sem posvetila temu, da  ljudem pomagam poiskati notranji mir," je povedala 41-letna inštruktorica joge in seks gurujka. Tik pred izidom je njena knjiga, v kateri trdi, da sta masturbacija in meditacija tesno povezani ter da je v tej povezavi skrivnost kvalitetne spolnosti in srečnega življenja.

"Začela sem kot inštruktorica joge, sčasoma pa sem vse bolj spoznavala tudi tantrično masažo, reiki in terapijo z zvokom. Prav moj reiki mentor mi je odprl vrata v novo življenje," še pripoveduje Aysha, ki v sklopu svoje prakse zainteresiranim parom ponuja tečaje meditativne masturbacije:

"Pari so pri meni posvem sproščeni. Uporabljamo perje, olje in posebne dihalne tehnike. Skozi dotik jih vodim po celem telesu. Od prstov na nogah do vrha glave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aysha Bell Wellness London (@ayshabellwellness)

Tako jim pomagam odpirati čakre, ki prebujajo seksualno energijo. Z masturbacijo odpiramo centre užitka in prehajamo na višjo raven zavesti. S seksualno energijo postajamo eno. Masturbacija in meditacija se v bistvu ne razlikujeta prav veliko. Masturbacija je le ena od oblik meditacije," trdi Bellova.

Zanjo gre za nekaj veliko večjega od samega seksa. Pravi, da njena tehnika uči povezovanja na višji ravni.

Odkrila je tudi svoj recept za dolgo in srečno življenje: "Ljudje bi morali izraziti vse stvari, ki si jih želijo. Včasih je to tako preprosto. Samo vzamete list papirja in nanj napišete, kako se želite počutiti." 

Odzovi parov, ki se poslužujejo tehnike, so večinoma pozitivni:

"Po obisku je najino življenje, tako spolno, kot na sploh, na višji ravni. Ljudje bi se morali sprostiti. Seksualnost ni nekaj, česar bi se morali sramovati. Prav tega nas uči Aysha," je povedal en od njih.

Preberite še: Tri rešitve za tri najpogostejše težave z orgazmom

Morda vas zanima tudi: Zato imam masturbacijo raje od seksa (osebna izpoved)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)