Njegove skrivnosti, ki jih ne izdajaj prijateljicam

So stvari, ki zadevajo samo tebe in dragega.

22.2.2019 ob 5:55

zveza_skrivnosti_prijateljice_zenske_moski_par_ljubezen.jpg

Nič ni narobe, če veselje in tudi žalost deliš z ljudmi, ki so ti blizu. Tisti, ki jih imaš rada in imajo radi tebe, te podpirajo, kadar ti ne gre vse po načrtih in skupaj s teboj slavijo tvoje zmage.

A vendarle so stvari, ki morajo ostati samo med tabo in tvojim dragim. Poglej, o čem ne smeš razpravljati s prijateljicami, sestrami in mamo ne glede na to, kako blizu ste si.

Občutki in skrivnosti

Pretirana klepetavost je lahko za tvojega dragega boleča. Če ti je zaupal svoje najgloblje stiske, bojazni in skrivnosti, morajo ostati shranjene pri tebi.

Spore in nesoglasja

V vsakem razmerju zaljubljenca kdaj ne moreta najti soglasja. Spori so zato neizbežni in ne glede na to, kako te mika, da bi potožila prijateljici, ostre besede med vama zadrži zase. Kajti v resnici zadevajo samo tebe in dragega ter le sama lahko najdeta rešitev.

In ne samo to: vidva se bosta s časoma pomirila in spravila, prijateljica pa mu bo, med vama že dolgo pozabljene zamere, očitala dlje ali celo za vedno.

Vajino intimno življenje

Kar se dogaja v spalnici, naj ostane v spalnici. Priznaj, tudi tebi ne bi bilo všeč, če bi on s svojimi prijatelji razglabljal, kaj vse zmoreš in kako domiselna si tedaj, ko pade mrak.

Nekdanje spolne navade

Če ti partner zaupa izkušnje iz prejšnjih zvez in se ti zdijo malo ali bolj neobičajne, o tem ne razpredaj z nikomer. Nekdanje izkušnje igrajo v aktualnem odnosu pomembno vlogo in prav je, da si jih zaupata. Tistih, ki vajino razmerje le opazujejo, pa se prav nič ne tičejo. 

Strahove in bojazni

Strahov praviloma ne moremo nadzorovati. Nekateri se bojijo pajkov, drugi višine, tretjih je strah novosti. Posmehovanje glede tega nikoli ni na mestu, prav tako ne razkrivanje strahov dragega prijateljicam ali sestri.

Finančne težave

Tako o vajinih dohodkih kot o morebitnih težavah z denarjem ne bi smeli razglabljati z nikomer, niti z najbližjimi sorodniki. Vajin proračun je vajina stvar. Če meniš, da potrebujeta malo pomoči se, preden zanjo koga prosiš, o tem najprej posvetuj s srčnim izbrancem.

Pomanjkljivosti

Nihče ni popoln in slej ko prej se v zvezi razkrijejo tudi šibke točke. A tega, da ni spreten z orodjem, da se ne znajde v kuhinji ali da vedno za seboj pušča umazano perilo, ni treba vedeti vsem sorodnikom. V bistvu je ta informacija povsem nekoristna tudi za tvojo najboljšo prijateljico.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Dokazi, da je v postelji sebičen (in načini, kako to popraviti) ali pa Usodne navade, ki bodo uničile vajino zvezo

Priporočamo tudi: To so besede, ki moške najbolj prizadanejo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)