Najboljše spolne poze, če fant ni najbolj obdarjen

Če centimetri vašega dragega ne dosegajo povprečja, se spolnim radostim predajajta v premišljeno izbranih pozah.

7.5.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Najboljše spolne poze, če fant ni najbolj obdarjen

Ljudje imamo radi definicije in številke, kar zadeva spolnosti ni prav nič drugače. Tako se moški in ženski svet obremenjujeta z velikostjo penisa in zastavlja se večno vprašanje, kakšen je velik, kakšen povprečen in kakšen majhen.

Takole nanj odgovarja spolna terapevtka Amy Baldwin: "Povprečno velik penis je tisti, ki med erekcijo meri od deset do 15 centimetrov. Kar pomeni, da je ud, ki je daljši od 15 centimetrov nadpovprečno dolg in organ, ki meri manj kot deset centimetrov, pod povprečjem."

Terapevtka ob tem dodaja, da različnim ženskam odgovarjajo različne dolžine: "Tako penisi kot vaginalni kanali so različnih dolžin in oblik. Ženska s krajšim vaginalnim kanalom nedvomno bolj uživa v seksu s skromneje obdarjenim junakom. Se pa seveda lahko zgodi, da moški s podpovprečno dolžino penisa ne pričara pravega zadovoljstva.

V tem primeru se je treba poslužiti malce drugačnih prijemov: uporabe igračk, ročne stimulacije intime, oralnega seksa …" navaja terapevta in ob tem izpostavlja nekaj poz, ki so primerne, če je moški malo manj obdarjen.

Ona zgoraj

Razumljivo je na prvem mestu. Stik teles je intenziven in možnost, da bi premajhen organ spolzel iz nožnice, je zanemarljiva.

Ona se lahko udobno namesti na njegovo telo in izvaja gibe, ki jo pripeljejo do orgazma (pomikanje naprej in nazaj, krožni gibi), narekuje ritem in hitrost akta, ob tem se lahko sama, ali jo on, stimulira z roko.

Na hrbtu s koleni na prsih

Ona leži na hrbtu, kolena povleče k prsim in nekoliko razkorači noge. On kleči pred njo in vstopa od zgoraj.

 

Položaj omogoča globljo penetracijo in hkrati zagotavlja stimulacijo klitorisa.

Spremenjen položaj po pasje

Položaj po pasje zagotavlja globoko penetracijo, a če je on nekoliko skromneje obdarjen, je boljša različica, v kateri ona leži na trebuhu in ima tesno stisnjeni nogi.

Trenje in občutki med samim dejanjem so tako izrazitejši.

Misijonarka z dvignjenimi nogami

Ona tako, kot med običajno misijonarsko pozo, leži na hrbtu. A njeni nogi nista na površini, temveč ju dvigne in nasloni na ramena partnerja.

Drugačen kot omogoča globljo in lažjo penetracijo, hkrati gre za romantični položaj, med katerim je vselej prisoten očesni stik.

Vzvratna vožnja

On leži na hrbtu, ona sedi na njem tako kot v pozi kavbojka, le da je obrnjena proti njegovim stopalom.

Tako ima večji nadzor nad hitrostjo in globino položaja ter nad gibi, ki jo pripeljejo do končnega cilja.

Še za konec:

Ne glede na to, kakšno pozo bosta izbrala, pomembno je le, da prednost data udobju in kreativnosti. Le tako bosta našla položaj, ki vama resnično odgovarja. Kajti takšnega, ki bi bil všeč vsem parom, praktično ni.

Povzeto po portalu 24sata

Preberite še: Najboljše poze za vsako velikost penisa

Morda vas zanima tudi: Oblika penisa, ki obeta največ užitka


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)