Izpoved ljubice: »Spim s poročenimi in jim tako rešujem zakon, ta mesec prihajam v Dubrovnik«

Čeprav ji mnogi pravijo razdiralka zakonov, je ona prepričana v nasprotno in trdi, da jih s tem, ko spi s poročenimi moškimi, rešuje.

5.8.2022 ob 5:30 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Izpoved ljubice: »Spim s poročenimi in jim tako rešujem zakon, ta mesec prihajam v Dubrovnik«

49-letna Britanka Gweneth Lee zase pravi, da je serijska ljubica in brez dlake na jeziku opisuje svoje podvige. Kot je povedala sama, s poročenimi moškimi potuje na različne dele sveta in s tem počne nekaj dobrega. Čeprav ji mnogi pravijo razdiralka zakonov, je ona prepričana, da jih v resnici rešuje.

Tako živi že deset let, vse skupaj pa se je začelo, ko se je odločila obiskati eno največjih britanskih spletnih strani za iskanje izven zakonske zabave. Tedaj je bila poročena z zdaj že pokojnim soprogom Robertom, ki ga je ljubila a jo je za časa njunega zakona tudi on varal.

"Odkrila sem, da se sestaja z ženskami, ki jih spoznava na spletni strani za afere. Pomislila sem, da če mu tega ne morem preprečiti, se mu bom pridružila. Vedela sem, da mu nikakor ne bom mogla zatreti nagonov ter tudi, da moje afere zanj ne bodo predstavljale težave," pripoveduje in dodaja, da je bil njen soprog dovolj zrel, da je vedel, da nima pravice do očitkov in zamer.

"Oba sva imela več afer, na žalost je on pred nekaj leti preminul. Tedaj sem imela zlomljeno srce, a ko sem prebolela največjo žalost, sem se določila obnoviti stike z moškim svetom. Stran za iskanje afer je kot nalašč zame, saj je na njej polno moških, ki so s seksom prav tako obsedeni kot sem sama."

Tam spoznava premožne poročene moške z različnih delov sveta. Z njimi potuje na eksotične lokacije in njene stranke pravijo, da so z njo deležne najboljšega seksa. "Večinoma za svoja potovanja z mano uporabljajo krinko poslovnih potovanj, njihovim soprogam pa se sploh ne sanja, da jih spremljam."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Samo letos se je že s tremi moškimi podala na razkošna potovanja v tujino.

"Maja sem bila s pomembnim mednarodnim bankirjem, ki ima stranke v vseh modnih prestolnicah, na jugu Francije. Povabil me je na francosko obalo in bilo je prekrasno. Tam ima svoji hišo in polno osebja, ki ustreže vsaki njegovi želji. Nenasiten je, videva se z več dekleti. Je tudi poročen in ljubi svojo ženo, vendar ga ona glede seksualnosti ne dohaja. Dejansko ima dekle v vsakem mestu, kamor zahaja."

Drugo avanturo je doživela v Silicijevi dolini.

"Bil je tam in vztrajal, naj se mu pridružim kakšen teden dni v juniju. Oboževal je divji seks, eksperimentirala sva s podrejanjem in dominanco ter se neizmerno zabavala.

Zabavala sem se tudi v Parizu, kjer sem bila z borznim posrednikom, poročenim s srednješolsko ljubeznijo. Star je 40 let in dojel, da noče vse svoje življenje spati samo z eno žensko.

Vsa ta potovanja bi, če bi sešteli, znašala več kot 130.000 evrov, a v znesek niso všteta darila, obedi v dragih restavracijah in šampanjec. Vse to je bilo brezplačno, hkrati se imam vedno čudovito," pripoveduje Leejeva in dodaja, da ima poleg naključnih junakov ima tudi stalne stranke, s katerimi se srečuje približno enkrat mesečno.

Njihovi zmenki praviloma vključujejo večerjo, potovanje v kakšno mondeno mesto ter seveda seks.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

"Rada imam seks in rada imam življenje. Kdo bi hotel ob eni in isti osebi preživeti 40 ali 50 let? Sama vem da ne, kajti veliko zabavneje je izbirati ljubimce ter hkrati uživati v neskončnih potovanjih," pravi in dodaja:

"Hitro se začnem dolgočasiti. In ko mi je dolgčas, želim spoznavati nove ljudi in odkrivati nove seksualne užitke. Vsak od mojih ljubimcev ima kakšno napako, vsak ima svoje preference, v katerih znam uživati. En obožuje seks na prostem, en poreden seks, tretji igračke in igrice, en je filmski režiser in vse najine seanse posname. To je super, kajti stvari v mojem seksualnem življenju tako nikoli ne postanejo dolgočasne."

Glede prihodnosti ima že dva načrtovana potovanja:

"Avgusta prihajam v Dubrovnik s finančnim direktorjem, s katerim se videvam že nekaj let. Je poročen, a z ženo ne seksata več. Ona ve, da se videva z drugimi ženskami, a ji ni mar za to. Greva na podaljšan vikend."

Prav tako avgusta jo čaka potovanje na Majorko, načrtuje še nekaj potovanj, a kot pravi bi tistega, izpred nekaj let v Pariz, težko katero prekosilo. Tja sta z ljubimcem potovala z zasebnim letalom, bivala sta v izjemno dragem apartmaju in tega konca tedna nikoli ne bo pozabila.

"On živi v Londonu in se dobro razume s soprogo, ki pa je povsem okupirana z vzgojo dveh najstnikov in ne deli ljubezni do stvari, ki so všeč soprogu. Sprejema, da ima on afere, ne bi pa dovolila, da bi te vplivale na družinsko življenje."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Gweneth trdi, da čeprav jo mnogi obsojajo zaradi njenih dejanj ona verjame, da ohranja zakone svojih ljubimcev: "Nikoli ne bi hotela komu uničiti zakona. Nikoli ne iščem resne in trajne zveze. Raje pomagam moškim pri raziskovanju spolnosti in pri izživljanju spolnih fantazij.

Obsojajo me, da nimam morale in da sem rušiteljica zakonov, v resnici sem ravno nasprotno, sem njihova varuhinja. Vse moje stranke bi se, če me ne bi imele, že ločile. Prav svoboda, ki jo doživljajo ob meni, jih ohranja.

Nikoli ne bi storila ničesar, s čimer bi jih ogrozila. Jaz samo uživam v seksu in darilih. In, tako, kot moje stranke, nočem biti omejena z monogamijo."

Povzeto po portalu Daily Star

Preberite še: Bila sem ljubica in to sem se iz tega naučila (resnična zgodba)

Morda vas zanima tudi: Biti ljubica: Deset stvari, zaradi katerih boste jokali


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)