Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

Poklicni spremljevalec dam razkriva, po čem najbolj hrepenijo sodobne ženske.

18.1.2022 ob 6:31 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Izkušeni poklicni spremljevalec iskreno o tem, kaj vse od njega pričakujejo ženske

34-letni mišičnjak iz Sydneya, Ryan James je po poklicu spremljevalec dam. Čeprav je imel, preden se je odločil za to kariero, dobro službo v finančnem sektorju, mu ni žal, da je spremenil poklicno pot.

Odločitev je sprejel pod navdihom sedaj že bivšega dekleta, ki se je s tem poslom ukvarjalo pred njim.

Kot gost v oddaji The Morning Show  je odkrito spregovoril o svojih izkušnjah, ki jih je strnil tudi v knjigi. 

V njej med drugim piše, zakaj ženske sploh iščejo njegove usluge ter se spominja, kako je o svojem delu povedal družini ter prijateljem:

"Družini nisem takoj priznal, s čim se ukvarjam. Svojim prijateljem sem hitro povedal, družina je izvedela kasneje. Odzivi so bili vsemogoči, a odnosi med nami se niso spremenili. Res pa je, da to ni delo, ki bi ga starši izbrali za svojega otroka," je priznal James.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney)

Skozi delo je spoznal, katera je najpogostejša želja dam, ki se obrnejo nanj. 

"Zanimivo je, da največ strank od mene pričakuje zmenek z večerjo. Scenarij je povsem tipičen: srečanje, okusen obrok, klepet in vrnitev v hotel ali stanovanje. Kako se zadeve odvijajo tam, je prilagojeno pričakovanjem stranke. A največkrat se ne vrti vse okoli seksa. Bolj kot za spolni odnos, gre za izkušnjo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney)

"Velika večina dam hrepeni po druženju. Iz izkušenj in pripovedovanj lahko povem, da so moški, ki najemajo spremljevalke, bolj seksualno usmerjeni. Tudi ženske pričakujejo dober seks, a veliko več časa preživim z njimi ob druženju in pogovoru," je pojasnil.

Povedal je še, da je njegova klientela na moč pisana: "Včasih so to ločenke,  ki so se ravno razšle s soprogom ali partnerjem. Nekatere dame so poročene ali v zvezi, vendar je intimnost iz odnosa izginila. Imel sem že stranke, ki so bile še device ter pare, ki so želeli seks v troje."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney)

Tudi glede starosti se njegove uporabnice razlikujejo med seboj: "Najmlajša, ki se je obrnila name, je imela 20 let. Drži, tako mlada dekleta so redka, a vendarle se zgodi, da me najamejo."

James je povedal še, da njegove stranke praviloma nimajo kakšnih posebnih seksualnih fantazij, ki naj bi jim jih izpolnil:

"Velikokrat pa potožijo, da je partner med seksom usmerjen zgolj nase in na svoje užitke ter da se zgodba takoj, ko doživi orgazem, zaključi. Največ si jih želi, da bi se njihov dragi bolj osredotočil nanje in pozornost so vedno pripravljene tudi vrniti," je izpostavil pogosto težavo v domači spalnici.

Ob tem je poudaril, da obstaja veliko stigme glede žensk, ki najemajo spremljevalce in da mnoge to skrivajo ter prikrivajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan James (@ryanjamessydney)

"Mnogi si predstavljajo, da je delo spremljevalca takšno, da takoj, ko se snide s stranko, odideta v njeno stanovanje, ker sledi vroče nadaljevanje. Velika večina moških tega ne bi zavrnila, a stvar je v tem, da se ne vrti vse okoli seksualne izkušnje. Gre bolj za posvečanje pozornosti in premagovanje osamljenosti."

Je pa res, da spremljevalec željam lahko ugodi le, če ženska ve in pove, kaj bi rada. Pa naj bo z vidika seksualnosti ali ne.

"Povejte, kaj pričakujete, in spremljevalec vam bo zagotovil natanko to," zaključuje James.

Povzeto po portalu 24sata.hr

Preberite še: 12 stvari, ki jih sanjski moški ne počnejo

Morda vas zanima tudi: Okusi se spreminjajo: Tako je danes videti idealen moški


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)