Ženske, takšnim moškim se izogibajte v velikem loku!

Ta zapis bo mnogim pomagal prepoznati moškega, ki v življenje ne prinaša nič dobrega.

12.1.2022 ob 6:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Ženske, takšnim moškim se izogibajte v velikem loku!

Sarah Effner v blogu na spletni strani The Elephant vsa dekleta in ženske svari pred moškim, ki ne prinaša nič dobrega. Takole piše:

"Moškega, ki ga bom opisala, lahko najdete kjerkoli, najpogosteje pa na aplikacijah za spletne zmenke. On preprosto zna. Zlahka naveže stik, zastavlja prava vprašanja, daja vtis, da ga resnično zanimate in da bi vas rad spoznal kot osebo.

Zelo verjetno je, da prvega pravega zmenka ne bo načrtoval v baru ali restavraciji, temveč vas bo preprosto povabil k sebi domov.

Ima izjemno sposobnost zadeve pojasniti tako, da se zdijo povsem verjetne. In seveda ga zanimate. A zgolj v seksualnem smislu, kar boste kaj hitro razbrali iz načina, kako vas gleda. Ujeli ga boste, kako si vas ogleduje kot nekdo, ki opazuje plen. On z očmi proučuje in na podlagi videnega oblikuje načrt, kako od vas dobiti tisto, kar si obeta.

Če že na prvem zmenku ne boste skočili z njim v posteljo, vam po potem, ko se bosta razšla, poslal prijazno sporočilo.  Vprašal vas bo, če ste varno prispeli domov in vam povedal, da se je imel na zmenku čudovito. Kajti začutil je, da sta si všeč. In vi boste začeli sanjariti o prihodnosti z njim, saj je tako prijeten in prijazen.

Po lepem številu prijaznih sporočil še vedno ne boste poznali njegovih pravih namenov. Čeprav boste morali priznati, da se izogiba srečanjem v javnosti. Vedno najde razlog, zakaj se mu zdi bolje sestati pri njemu doma. Vi boste prihajali k njemu, saj se boste ob njem že počutili varno. Sploh zato, ker potem, ko ste prvič rekli ne, na nekaj naslednjih srečanjih ni poskušal ničesar konkretnega."

Preobrat

"Pričaral vam bo občutek, da vi vodite igro in bo tudi s tem dajal vtis prijaznega, dobrega fanta.

Po nekaj zmenkih bosta že prišla do točke, ko bosta skupaj spala. Človek ste in podlegli boste šarmu, ob njem se boste počutili varno in niti v najbolj temnem scenariju si ne bi predstavljali, da se potem ne bo več zmenil za vas, kajti ob njem ste imeli občutek, da je zaljubljen in v vaših mislih preprosto popoln.

O tega trenutka naprej vam bo še pošiljal sporočila. A ta bodo prihajala le pozno zvečer in ne bo vam več zastavljal vprašanj o vašem življenju.

To je trenutek spoznanja: pustite ga. Ne samo, da si vas ne zasluži, je tudi nepošten in nespoštljiv."

Najljučni seks ni težava, a le, če sta zanj oba

"Če naključni seks za vas ni težava, najdite nekoga, ki je s svojimi dejanji ter besedami odkrit od vsega začetka in ne pošilja mešanih sporočil. Torej zrelega moškega, ki od prvega dne jasno in glasno izraža svoja pričakovanja.

Tudi moški, ki ga opisujem, sicer natančno ve, kaj hoče od vas, a s svojimi besedami in obnašanjem daja vtis, ki je povsem drugačen, kot v resnici je.

Na njegove profilu na spletni aplikaciji najbrž zatrjuje, da si želi razmerja. A to je le krinka. Pogosto objavlja veliko inteligentnih citatov in ustvarja vtis, da išče globoko ter resno povezavo. Oblači se po zadnji modi, na pogled je privlačen ter preprosto očara.

Če ga boste zavrnili za vedno, vam bo povedal, da ga sploh niste privlačili. Če mu boste pogosto pisali bo rekel, da pretiravate in ste obupani. Razlog za nerazumevanje in težave bo vedno našel v vas. In nikoli, nikoli ne bo priznal, da je bil njegov namen od vsega začetka, spraviti vas v posteljo in vas v njej imeti le, dokler se vas ne naveliča.

Njemu ne manjka le poštenja, njemu manjka integritete. Svojih namer ne izraža odkrito, saj se dobro zaveda, da se zanj, če bi jih, ne bi zmenili."

Izbirčen in pretkan

"Pozor, je tudi izbirčen! On ne išče ženske, ki bi ga izrabila zgolj za seks. On se hoče igrati, on hoče zlesti v dušo in srce ter pustiti pečat. In preveč pogosto mu to tudi uspe.

S svojimi igricami prevzame nadzor in v žrtvi sproži negotovosti. Vedno skrbi, da ste nekje blizu, da se lahko na vas obrača, kakor mu je volja. In še nekaj: rad ima več možnosti.

Kadar hočete vi z njim navezati stik, ignorira vaša sporočila, pravi, da je zaposlen. Kajti zanj je vajin odnos igra in igra se zgolj tedaj, ko nima za početi nič drugega.

Takšen moški tudi slabo prenaša zavrnitve in ne zna predelovati čustev. Potem, ko ga boste zavrnili, se ne bo soočal s svojimi občutki, temveč bo poiskal drugo žrtev.

In če bo on tisti, ki bo prekinil zadevo (kar je velikokrat bolj verjetno) ne bo rekel, da je konec, temveč bo preprosto prenehal komunicirati z vami ali vas z dejanji pripravil do tega, da boste povsem izgubili samonadzor nad svojimi občutki ter dejanji. To bo izkoristil vam v škodo ter vas obtožil, da pretiravate ali da ste ... nori."

Obstajajo, ker lahko

"Res je, ni prijetno slišati, a pozabite na misel, da bo kdaj koli priznal napako in se opravičil za svoja napačna dejanja ter za občutke, ki jih je zbudil v vas.

Verjemite, takšen moški ni vreden vaše tesnobe, živčnih napadov in stresa. Ni vreden ne vašega časa in ne energije in še nekaj, nikoli ni imel prav nobenega namena z vami preživljati kvaliteten čas.

Zakaj pišem o takšnih moških in njihovem obnašanju? Zato ker o njih slišim in jih tudi videvam.

In tako bo vse dotlej, dokler jim bomo ženske dovolile, da bodo z minimalnim naporom dobili tisto, kar si želijo, šli naprej in za seboj puščali zlomljena srca."  

Zaslužite si spoštovanje

"Res je čeden, res zna z besedami, res očara, a preden se podate z njim na zmenek se poglejte v ogledalo in se spomnite, kaj hočete in kaj si zaslužite, to pa je spoštovanje.

Če bi se radi z nekom resnično povezali, si vzemite čas in ne hitite. On vas zagotovo ne bo prav dolgo čakal, ne da bi vas dobil v posteljo, kajti v ognju ima več želez.

V tem primeru se obrnite stran in si priznajte svojo pravo vrednost. Kajti nič ne zagotavlja boljšega občutka, kot samospoštovanje in spoštovanje sočloveka.

Opisani moški pa v vaše življenje ne bo vnesel drugega, kot nemir."

Preberite še: Od zakona brez seksa do svinganja: življenje v neobičajnih zvezah (osebne izpovedi)

Morda vas zanima tudi: Kako mi je afera rešila zvezo (osebna izpoved)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)