Ideje za dober seks v vročinskem valu

Da vam visoke poletne temperature ne bi vzele volje po seksu, poglejte, kako med vročinskimi valovi poskrbeti za svežino ter hkrati za strast.

17.6.2021 ob 5:05 | Foto: Anya Berkut/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Ideje za dober seks v vročinskem valu

Čeprav drži, da je poletje seksi letni čas, prežet s strastjo ter erotiko, vroče igrice med rjuhami na žalost niso vedno najbolj prijetne. Saj veste: oba se znojita, obema je vroče in oba bi raje samo počivala v hladnem pišu.

Da v prihajajočem vročinskem valu spolno življenje vendarle ne bi preveč trpelo, poglejte nekaj namigov, s katerimi se tudi ob visokih temperaturah erotika ne bo izginila s seznama priljubljenih.

Ohladita posteljnino

Za prijetno ohlajanje telesa rjuhe, preden se uležeta vanje, za 15 minut položite v zamrzovalnik, nato pa nazaj na posteljo. V ledeno hladnih se bosta v hipu osvežila, pozabila na vročino ter ostala pri prvotni nameri.

Uporabita tla

Postelja je zaradi mehke žimnice in nežne odeje velikokrat pretopla še celo za spanje. Rešitev, ki bo obvarovala seksi življenje je … druga površina, denimo tla. Parket, zlasti pa ploščice, so veliko hladnejše od tople postelje.

Seks na njih bo zato, vsaj poleti, primernejši. Da vas trda površina ne bi preveč ožulila, si le priskrbite mehko podlago. Denimo tisto, na kateri sicer izvajate jogo.

 

Seks pod prho

Prijetno s koristnim, bi lahko rekli: curki hladne vode bodo poskrbeli, da vama ne bo prevroče, morebitni znoj bo sproti odtekal v odtok in seks pod prho je, priznati je treba, še kako zadovoljujoč. Čeprav morda res ne tudi najbolj udoben.

Položaj po pasje

Povedano preprosto: v položajih, kjer je telesni stik minimalen, bo vse skupaj prijetnejše. In ena od takšnih poz je položaj po pasje.

Seks stoje

Med katerim se lahko naslanjate na hladno steno. Velja nekako tako, kot pri seksu pod prho: ne najbolj udobno, a vsekakor poletno osvežujoče.

Izkoristita ventilator

Če nimata klime, je ventilator velik zaveznik poletnega seksa. Prižgita ga v bližini akcije, ga usmerita v vajino smer in izkoristita hladen piš.

Eksperimentirajta z ledom

Led je lahko odlična erotična igračka: z njim polzita po vročih telesih drug drugega, med poljubi ohladita vročo sapo, z njim razvajajta erogene cone, skratka, poskrbita, da ga bosta vedno imela na zalogi.

Pred seksom se ohladita pod prho ali v kadi

Če nista najbolj naklonjena erotičnim igricam izven postelje, se, preden skočita med rjuhe, skupaj ohladita pod hladno prho ali v kadi. Naj bo to predigra, s katero bosta osvežila telesi, ne bosta pa pozabila občutkov, ki bodo na koncu, kljub visokim poletnim temperaturam, še prijetnejši.

Povzeto po portalu Redonline co.uk.

Preberite še: Ne tangice, takšne spodnje hlačke so moškim najbolj všeč

Morda vas zanima tudi: Kaj pomeni, če on po seksu takoj zaspi


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)