Horoskop: najboljša spolna poza za vsako znamenje

Da bodo zadeve v postelji res na nivoju, poglej, kateri položaj ti priporočajo zvezde.

12.8.2018 ob 4:16

par_seksi_poza_kavbojka_micna_seks_spolnost_postelja.jpg

Vsak premore odlične veščine v postelji, le najti mora tisto, kar resnično spodbudi tako misli kot telo. Vse se začne pri spolni pozi. Katera je najboljša za tvoje astrološko znamenje, razkriva Cosmopolitan

Oven: kavbojka

Ker si po naravi dominantna, je ta položaj kot nalašč zate. Odličen ni le zato, ker je pisan na kožo tebi, temveč, ker odgovarja tudi tvojemu dragemu. Kajti: on med tem, ko vse skupaj obvladuješ ti, lahko počiva, hkrati se mu odpre popoln pogled na tvoje telo. Srečna sta torej oba.

Bik: bogomoljka

Čeprav se sliši zapletena, je ta poza zelo preprosta. Ti ležiš na hrbtu, pod boke si namestiš blazino, eno nogo položiš na njegovo ramo, drugo med tem, ko on kleči med tvojima nogama, iztegneš ob njegovem telesu. Položaje je zate idealen ker: dragega lahko vedno gledaš v oči, izjemni napori niso vključeni (saj ne, da si lena), ob tem pa poza omogoča izjemno stimulacijo tako ščegetavčka, kot točke G.

Dvojček: dodatki

Nikar se ne počuti zapostavljena, ker pri tebi nobena poza ni posebej izpostavljena. Dejstvo je namreč, kot že veš, da ti obožuješ spremembe in raznolikost, ter bi se vsake hitro naveličala. Zato so pri tebi na prvem mestu spolne igračke. Takšne in drugačne, več, kot jih imaš, bolje je zate in z njimi lahko v vsakem položaju poiščeš tisto, kar ti pri seksu nudi največji draž: pestrost.

Rak: oralni seks

Nekaj je z raki in oralnim seksom. Morda je to povezano s tem, da si vodno znamenje in imaš rada vlago ali s tem, da si partnerju izjemno predana ter zato obožuješ, kadar njega razvajaš ti in še bolj, kadar tebe z usti do vrhunca pripelje on. Kakorkoli, dejstvo je, da je pri tebi oralni seks položaj številka ena.

Lev: po pasje

Najpogostejša fetiša rojenih v tem znamenju so lasje in zadnjica. Čeprav je položaj po pasje nekakšna klasika, veš, da je tvoj dragi pri tem, ko ga izvajata, povsem osredotočen na tvojo zadnjo plat, na katero si tako ponosna. Če te po njej še malo našeška, toliko bolje. Ker si nekoliko sebična ga prosi, naj ne penetrira s celim organom. Prvi trije centimetri vagine so namreč na moč občutljivi.

Devica: hitri seks

Device se ponašate s hladnim videzom in realnim pogledom na svet. A v postelji se vse to spremeni. Tedaj pokažete neizmerno strast in ogromno spolne energije, ki jo najraje sproščate s hitrim seksom. Stoje, leže, sede, vseeno je, le da končno lahko sprostiš vso nakopičeno napetost.

Tehtnica: erotična V

Dejstvo je, da kot tehtnica nisi zadovoljna s povprečjem. Tako je tudi v postelji. Erotični V je položaj, ki ne sodi v sivo sredino, najboljše pri tem je, da se lahko vedno gledata iz oči v oči. Torej: on kleči na postelji, ti si na hrbtu, dvigneš nogi in jih razkoračiš ter se s svojo intimo približaš njegovi. To je to. Nič zapletenega, pa vendar dovolj drugačno, da ti je všeč.

Škorpijon: stoječi 69

Najbrž nihče ni pričakoval kaj bolj preprostega. Kajti škorpijoni svojo erotično energijo sproščate na nivoju. V položaju, ki je za večino pretežak, da bi sploh pomislila nanj. Saj veš, kako gre: on stoji, ti se z nogama oviješ okoli njegovega vratu in glavo spustiš do njegovega mednožja. Strateško nameščena uživata v sokovih drug drugega. Ni lahko. A vidva to nedvomno zmoreta.

Strelec: obrnjena kavbojka

Po naravi energična in avanturistična strelka si upa vajeti vzeti v roke v eni bolj težavnih poz. Res je, tvoja stegna bodo trpela, pa kaj. On je na hrbtu, ti ga zajahaš tako, da mu kažeš hrbet. Zate odlično, tudi on pa se ne bo pritoževal.

Kozorog: seks na stolu

Ker si kozoroginja, imaš rada vse pod nadzorom. Tudi svoj in njegov orgazem. Ker hkrati veliko daš na telesno bližino, je seks sede zate idealen. On sedi na stolu, ti mu sedeš v naročje, se tesno priviješ k njemu, poskrbiš, da so zadeve na svojem mestu in uživaš v penetraciji, stimulaciji klitorisa ter bližini vajinih teles.

Vodnar: odlašanje orgazma

Nedvomno so vodnarji nekoliko drugačni od vseh, ki se jim mudi proti cilju in kot vodnarki je pri seksu zate pomembnejša od cilja, pot. Daljša, ko je, slajša je na koncu nagrada. Odlašanje z orgazmom je zato nedvomno tisto, kar ti zagotavlja prav posebne užitke in intenzivne občutke.

Riba: sveča

Položaj, ki je ribicam pisan na kožo, kajti omogoča res intenzivne orgazme. Ti ležiš na hrbtu in dvigneš iztegnjeni nogi ter jih nagneš proti svojemu obrazu. On je naslonjen na svoji roki in s trebuhom na tvoji nogi, svoji nogi ima iztegnjeni nazaj ter obema nudi prav tisto, kar si želita: globoko penetracijo in intenzivno stimulacijo G točke in klitorisa.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)