Horoskop: 4 astrološka znamenja, ki ne marajo bežnih romanc

Obstajajo astrološki znaki, ki zlepa ne bi pristali na seks za eno noč ali na prijateljstvo z uslugami.

9.8.2018 ob 4:04

par_zaljubljen_moski_zenska_micna.jpg

Ko gre za ljubezen in medsebojne odnose, smo si ljudje različni. To je dejstvo. Kot je dejstvo tudi, da se nekateri zlahka spuščajo v bežna razmerja, seks za eno noč in brez pomisleka pristanejo na prijateljstvo z uslugami, na drugi strani pa so tisti, ki jim je vse to tuje. Kar zanje šteje, je le prava, globoka povezava.

Pogled na ljubezen je, kot navaja Your Tango, zapisan tudi v zvezdah. V katerih znamenjih so rojeni posamezniki, ki prisegajo na globoko intimno vez in zavračajo bežne romance? Tu je odgovor.

Rak

Raki so čustveni in predani. V življenju vedno iščejo globoko intimno vez ter trajnost in zanesljivost. Pa naj bo s prijatelji, družino ali intimnim partnerjem. Oni v odnose, ki se jim zdijo vredni truda, vlagajo vse. Kar pomeni, da se zadeve pri njih odvijajo počasi, brez naglice in nepremišljenih odločitev, ki bi jih kasneje obžalovali. Seks za eno noč bi nedvomno obžalovali.

Škorpijon

Rojeni v tem znamenju prisegajo na dolga, trajna razmerja. Romantična ali prijateljska, vedno želijo osebo, ki jo spustijo v svoje življenje, kar najbolje spoznati in vedeti, kam odnos z njo pelje. Naključna in bežna srečanja zanje niso opcija. Na prijateljstvo z uslugami zato za nobeno ceno ne bi pristali.

Vodnar

Misleci, ki so radi sami in v miru razmišljajo o tem, ali nekoga povabiti na zmenek, ali ne. Kajti samo to, da jim je nekdo vizualno všeč, zanje še zdaleč ni dovolj. Prav zato jim je seks za eno noč tuj. Oni želijo odnos s človekom, ki bi jih razumel in bi jim vselej stal ob strani, ter ne z nekom, ki bi se prebudil sredi noči in odtihotapil iz njihove postelje.

Riba

Najbrž najbolj občutljivo znamenje zodiaka. Ribe iščejo najglobljo čustveno povezavo, kar jih je mogoče vzpostaviti. To pomeni veliko pogovorov in izmenjav čustev, pogledov, idej. Le tako lahko nekoga, preden z njim skočijo v posteljo, res dobro spoznajo. V enem večeru to pač ni mogoče.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)