Dve ključni stvari, ki vam bosta pomagali osvojiti pravega

Na kratko: bodite zadovoljni in pustite se razvajati.

27.11.2016 ob 6:00

zapoved.jpg

Dovolj imate moških, ki vas ne osrečujejo in končno si že želite spoznati tistega pravega, ob katerem boste imeli vse, kar za srečo potrebujete. Ne, to ni misija nemogoče, v resnici lahko pretrgate začarani krog. Pomagajte si z dvema preprostima nasvetoma ameriškega terapevta Jamesa Allena Hanarhana. Takole pravi:

Prenehajte zanemarjati zasebno življenje

Delo in obveznosti so velik del vašega vsakdana, a ne smejo postati vaša prioriteta. Kadar postane tisto, kar je treba početi, najpomembnejša stvar v življenju, zmanjka časa za uresničevanje onega, kar si želimo. In v to skupino sodi tudi ljubezen.

Ne zapostavljajte prijateljev, hobijev, priljubljenih aktivnosti in recite da pozitivnim stvarem ter s tem pozitivnim ljudem. Tako boste v življenju postali srečnejši in bolj zadovoljni, izpopolnjeni ter pozitivno naravnani. Prav pomanjkanje teh občutkov pa je največkrat krivo, da pristanete v odnose, ki vas na koncu ne osrečujejo.

Naučite se sprejemati

Ne vztrajajte vedno pri tem, da vse plačate vi ali da vedno delita račun, ne zavračajte kavalirskih gest, kot so odpiranje vrat in pridržanje plašča. Takšne in podobne malenkosti se vam morda res zdijo nepomembne in z zavračanjem teh kažete svojo moč ter neodvisnost, a moški z njimi izkazujejo privrženost in ljubezen.

Oni radi občutijo, da jih potrebujete, da so za vas junaki in s sprejemanjem takšnih dejanj boste v svojo bližino privabili tiste, ki si pozornost res zaslužijo. Ter nasprotno: če boste vedno močna in samostojna dama, boste znova pristali v družbi nekoga, ki bo to izkoriščal sebi v prid. Kam to vodi, pa ste nedvomno že spoznali.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)