Deset najboljših kotičkov za seks v domačem zavetju

Zavetje štirih sten ponuja dovolj možnosti in ni treba, da bi bil seks med karanteno dolgočasen.

4.4.2020 ob 5:40 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Deset najboljših kotičkov za seks v domačem zavetju

Dneve v karanteni vsak preživlja po svoje. Brez dvoma pa drži, da ima večina na voljo več časa, kot v siceršnji noriji. Idej, kako ga koristno uporabiti, je ogromno: branje, televizija, joga, meditacija, pospravljanje, kuhanje in … seks.

Da ta ne bi bil dolgočasen, je dobro izkoristiti različne kotičke doma. Kateri so sicer med pari najbolj priljubljeni zanj, razkriva Cosmopolitan.

Spalnica

Težko bi rekli, da je presenetljivo, da se 99 odstotkov parov glede na anketo portala Sellhousefast.uk seksu najraje predaja v varnem zavetju svoje spalnice.

Pralnica

Pralnica, kabinet ali drug pomožen prostor pri tistih, ki jim je na voljo, z 92. odstotki zaseda drugo mesto. Najbolj priljubljen je seks na pralnem stroju. Zanj se je izreklo 89 odstotkov parov, ki so odgovarjali na vprašanje, kje se z velikim veseljem predajajo strasti.

Soba sostanovalca

V kolikor imate v stanovanju sostanovalca, vas je najbrž že zamikalo, da bi se z dragim v vrtinec strasti ujela v njegovi postelji. In veste kaj, še zdaleč niste edini. Kajti kot enega najboljši mest za seks je tujo spalnico navedlo 82 odstotkov vprašanih. Kaj je pri tem najbolj mamljivo? Misel, da bi jih lahko nekdo zalotil. A pozor, sedaj, v času pandemije, je takšno razmišljanje seveda skrajno neprimerno! 

Kopalnica

80 odstotkov anketiranih je povedalo, da velikokrat seksajo v kopalnici. Prha je pri tem najbolj priljubljena in vodi s 47%, sledi kad s 33.

Dnevna soba

Peto najbolj priljubljeno mesto za seks je dnevna soba. V njej se strasti rado predaja 79 odstotkov vprašanih. Predvidljivo je najbolj primeren kos pohištva v njej kavč. Razmislite o tem, ko boste naslednjič sedli na kavč prijateljice.

Soba za goste

Čeprav zadeva (kadar ne gostite nikogar) ni tako tvegana, kot v tuji spalnici, 68 odstotkov sodelujočih svoje spolno življenje rado popestri s seksom v sobi za goste. Najpogosteje na tleh. Iz spoštovanja do morebitnih obiskovalcev ali zgolj zato, da jim nato ni treba prati rjuh.

Kuhinja

Nekaj več kot polovica vprašanih je povedala, da kaj radi zavore sprostijo v kuhinji. Na pultu. Higienično? Ne najbolj. Vroče? To pa še kako.

Vrt

Trenutne temperature temu res niso naklonjene, a ko postanejo prijaznejše, je vrt še eno mesto, ki je po mnenju mnogih idealno za seks. 48 odstotkov anketiranih je namreč povedalo, da je ideja več kot odlična.

Hodnik

Tudi hodnik lahko nudi erotično doživetje. 42 odstotkov sodelujočih je to že dokazalo, 33 odstotkov teh je akcijo okusilo na stopnicah.

Jedilnica

In na koncu še jedilnica. Da je seks v njej lahko odličen, je povedalo 41 odstotkov vprašanih. Tudi na to je dobro pomisliti tedaj, ko bo prijateljica ponovno gostila večerjo.

Preberite še: Nasveti za odličen seks prek skypa

Morda vas zanima tudi: Na koncu sem jokala pod prho (izpovedi žensk, ki so s seksom čakale do poroke)


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)