Česa kljub želji, da bi vas ljubil, ne smete početi

Ljubezni se ne da izsiliti in ne kupiti, prav tako do nje ne vodijo nekatera početja.

21.11.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Česa kljub želji, da bi vas ljubil, ne smete početi

Ljubezni ni mogoče kupiti ter ne izsiliti in čeprav pravijo, da je v vojni in ljubezni dovoljeno vse, Thouhtcatalog opozarja, da so nekatera dejanja v želji, da bi vas ljubil, prepovedana. Česa v prid temu ne smete početi?

Seksati z njim

Seks ga ne bo prepričal v to, da bi se sestajal z vami, kaj šele, da bi skupaj z vami spletel gnezdo. Zaradi seksa v njegovih očeh ne boste pridobili vrednosti in zaradi intimnega akta si ne bo premislil.

Lahko se sicer zgodi, da boste zaradi vročih objemov ujeli njegovo pozornost, a dejstvo je, da bo takšno razmerje zgrajeno na napačnih temeljih. Človek, ki vam je všeč, bi moral ceniti vašo dušo, vaše srce in vaše misli, ne pa zgolj vašega telesa.

Zapravljati zanj

Res je, da dejanja velikokrat povedo več kot besede in da je z manjšimi ali večjimi malenkostmi mogoče nekomu polepšati dan.

A če ga skušate očarati z bogatimi darili, ekskluzivnimi potovanji in elitnimi večerjami, kupujete njegovo pozornost. Čeprav globoko v sebi najbrž veste, da denar v zaljubljenosti ne sme biti glavna prioriteta.

Pošiljati mu žgečkljivih fotografij

V prid ljubezni naj ne bi počeli ničesar, ob čemer vam je neprijetno. Tudi pošiljanje žgečkljivih fotografiji, zlasti, če se ob tem počutite nelagodno, ni prava pot do njegovega srca.

Spreminjati obnašanje in videz

Radi bi ga očarali, zato se oblačite, češete, ličite in obnašate tako, da bi mu bilo najbolj po volji.

Še ena napaka, ki se ji je veliko bolje izogniti. Kajti če vas ne sprejema takšne kot ste, ob njem tako ali tako nikoli ne boste srečni.

 

Prenašati nesramnost in poniževanje

Nikomur ne bi smeli dovoliti, da je do vas nesramen, nespoštljiv, da vas ponižuje ali zaničuje. Ne glede na to, kako všeč vam je.

Prekiniti stike z drugimi

Nikoli se ne smete z namenom, da bi z njim preživeli čim več časa, povsem ograditi od prijateljev in družine. Prav tako se ne smete umakniti od prijateljev nasprotnega spola zgolj zato, da bi dokazali, da ste predani in zvesti.

Vaše družabno življenje na račun nekoga, ki vam je všeč, ne bi smelo trpeti.

Boriti se za njegovo pozornost

Človek, ki si zasluži vaše srce, bi vas moral vedno postavljati na prvo mesto. Zato nikdar ne bi smeli tekmovati z njegovo službo, družbo ali kolegi.

Če imate občutek, da se morate za njegovo pozornost vselej boriti, zagotovo ni pravi za vas.

Dokazovati se

Vsak ima svojo vrednost, vsak premore pozitivne vrline, vsak ima tudi napake. Če pa se vam dozdeva, da se morate pred njim vedno dokazovati in da vaših pozitivnih plati ne opazi je čas, da se obrnete drugam.

Kajti nekdo, ki bi bil vreden vašega srca, bi vse, kar vam šteje v prid, opazil sam. In bi to cenil.

Preberite še: Pet stopenj vsakega razmerja (preverite, v katerem sta trenutno)

Morda vas zanima tudi: Finančna varnost ali ljubezen? Izkušnja dame, ki je bila v zvezi z bogatašem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)