6 dejanj, s katerimi zaljubljene ženske prestrašijo moške

Nekatera obnašanja moške, ki iščejo ljubezen, hitro pripravijo do bega.

23.6.2022 ob 3:57 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

6 dejanj, s katerimi zaljubljene ženske prestrašijo moške

Torej, spoznali ste prijetnega fanta ali moškega ter prepričani ste, da sta domala popoln par. Predstavljate si, da se noro zaljubi v vas in vi mu ljubezen vračate v kar največji možni meri. V vseh smislih ter pomenih.

Prav pri tem  se lahko zatakne. Kajti moške nekatera obnašanja zaljubljenih žensk dobesedno prestrašijo. S čim jih one odvračajo od misli na dolgo zvezo? Odgovore ima Your Tango.

Z razlaganjem vsem, da sta v zvezi

Poznata se nekaj tednov, šla sta na nekaj zmenkov vi pa vsem, ki so vas pripravljeni poslušati razlagate, da sta par. In kar je še huje, to govorite tudi njemu.

To je prva napaka, ki moškim nažene strah v kosti. Kajti nihče noče biti vpet v odnos, dokler ni sam prepričan, da si ga res želi. Če boste s tem prehitevali, se kaj lahko nikoli ne bo zgodilo, da bi nekoč dejansko postala par.

Res je, ni vam treba v nedogled čakati, da bo dojel, da ste res pravi zanj, a če boste vi sebe, njega in vse ostale prepričevali, da v to ni nobenega dvoma in da nima smisla oklevati, bo učinek ravno nasproten od pričakovanega.

S stalnimi vprašanji, kako se počuti

Dejstvo je, da imajo moški, tako kot ženske, čustva. Dejstvo pa je tudi, da oni nič kaj radi ne razpravljajo o njih. Sploh ne v fazi spoznavanja.

Praviloma potrebujejo nekaj časa, da se v družbi novega dekleta sprostijo do te mere, da lahko izražajo svoje občutke. Če ga boste prehitro in preveč zavzeto zasipali z vprašanji o skritih kotičkih duše, boste spoznali takšne, ki vam ne bodo ravno povšeči, en od njih bo strah pred vami.

Z ljubosumjem

Nikar. Ljubosumje nikoli ni znak ljubezni, temveč pokazatelj nezaupanja v sočloveka ter negotovosti vase. Ne glede na fazo razmerja zato ni na mestu.

Stalna vprašanja, kje in s kom je bil, kaj je počel, želja po nadzoru in preverjanju ter opazna nejevolja, kadar se vam dozdeva, da je vaše ljubosumje upravičeno, so res velik razlog za njegov beg.

Z zahtevnostjo

Hrepenite po pohvalah, po potrditvah svojih dejanj, po komplimentih svojega videza, po njegovem všečkanju vaših objav na družabnih omrežjih  in kadar se vam zdi, da od njega ne dobite dovolj pozornosti, ste nejevoljni, vidno razočarani ter zato že kar malo nadležni.

Tudi vam najbrž ne bi bilo všeč, če bi nekdo od vas z manipulacijo izsiljeval komplimente in potrditve. In verjemite, noben moški tega ne bo prav dolgo prenašal.

Z naglico

Sta komaj v fazi spoznavanja, vi pa na glas že kujete velike načrte za vajino skupno prihodnost, razmišljate, kako boste spoznali njegove starše in prijatelje, razglabljate, kje in kdaj se bosta poročila, živela, koliko otrok bosta imela …

Noben razumen človek tega v začetni fazi zveze oziroma odnosa ne počne. In noben razumen človek ob takšni naglici ne bi pobral šil ter kopit.

S prepričanjem, da ste vse, kar potrebuje v življenju

Zato naj bi se družil le z vami, skupaj naj bi preživljala vsak prosti trenutek, skupaj naj bi obiskovala zabave, skratka, pozabil naj bi na prijatelje, družino, domala vse ljudi, ki mu v življenju veliko pomenijo, saj ima sedaj vas.

Zadnja napaka, ki izhaja iz nepoznavanja dejstva, da smo ljudje v življenju vpeti v nešteto odnosov z veliko ljudmi, vsak od njih igra svojo vlogo.

Ne glede na to, kako srečni in polni elana ste, še vedno ima pravico do druženja z drugimi ljudmi in snovati odnose, ki niso romantične narave. Prijatelji in družina imajo v njegovem življenju pomembno mesto ter prav je tako.

Preberite še: Osem razlogov, zakaj se je zaljubil v vas

Morda vas zanima tudi: Horoskop: To tedaj, ko ste zaljubljeni, počnete narobe (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)