5 znakov, da je spal z drugo žensko

Obstaja več načinov, kako izvedeti za panterjevo nezvestobo, nekateri znaki brez dvoma pričajo o tem, da se je grel v tuji postelji.

11.11.2022 ob 8:27 | Foto: Dušan Petković/Gettyimages | Avtor: M. FL.

5 znakov, da je spal z drugo žensko

Morda ste se tudi sami že kdaj vprašali, če je vaš partner spal z drugo žensko. Se zgodi, da situacije in obnašanje v zvezo vnesejo dvom in najbolje ga je takoj razbliniti.

Res pa je, da šesti čut včasih nekoliko zataji in da so pokazatelji nezvestobe to lahko le na prvi pogled.

A glede nečesa ni dvoma: če opazite več sledečih obnašanj, je čas za odkrit pogovor. Dvom, pa naj bo upravičen ali ne, bo sicer razjedal vas in nepopravljivo škodoval zvezi.

Kateri pa so (morebitni) znaki, da je spal z drugim razkriva Miss 7.

Izogiba se fizičnemu stiku z vami

Ne zgolj v smislu spolnega odnosa, temveč tudi v smislu bežnih objemov in poljubov, ki ste jih nekoč bili deležni, sedaj pa jih v vajinem odnosu praktično ni več in še, kadar ga hočete z njimi razvajati vi, se on spretno umakne.

Njegovo telo diši drugače

Različne raziskave so pokazale, da igra vonj v medosebnih odnosih eno ključnih vlog.

Če sta že dolgo v zvezi, potem zagotovo dobro veste, kakšen naravni vonj oddaja njegovo telo, veste, kako diši njegov šampon in kako njegov najljubši parfum.

Če opazite, da se je karkoli od tega spremenilo ali da pri njem zaznavate prej nepoznano dišavno noto, lahko upravičeno sumite, da se je grel nekje drugje.

Stalno je utrujen

Za kar pa ne najdete razumljive razlage, niti vam z njo ne postreže on.

Ni treba takoj prižgati vseh alarmov, utrujenost je lahko posledica slabšega spanca ali zdravstvenih težav, lahko pa se v ozadju skriva afera, ki človeka tako psihično kot fizično izčrpa.

Ima težave z erekcijo

Seks iz vajine spalnice ni povsem izginil, a vse pogosteje opažate, da ima on nenadoma veliko težav z erekcijo.

Če se v postelji hitro utrudi, težko vzburi in vas skoraj nikoli več tako ali drugače ne pripelje do orgazma, je čas za ukrepanje.

Erektilna disfunkcija je lahko posledica resnih težav z zdravjem, tudi preobremenjenosti in stresa, a en od morebitnih razlogov zanjo je preveč dejavnosti v postelji, ki ni vaša in z osebo, ki ni vi.

Spremenil je higienske navade

Seveda partnerja in njegove higienske navade dobro poznate in veste, da se praviloma prha zjutraj ali zvečer ter po telesni aktivnosti.

Če torej opažate, da se je to nenadoma spremenilo, da vse več časa preživi pod prho in se v kopalnico zapre vedno, ko pride domov, pa naj bo iz službe ali z druženja s prijatelji, se vprašajte, od kje ta sprememba.

Ali še bolje, o njej povprašajte njega.

Kajti prav to, kako se odziva na z zvestobo povezana kočljiva vprašanja veliko pove o tem, ali so vaši sumi upravičeni ali ne.

Izogibanje pogovoru na to temo, pretirana obramba ali celo očitanje, da ste paranoični in bolestno ljubosumni žal niso odzivi, ki bi vas morali pomiriti. Nasprotno.

Pretirana obramba, ki lahko preraste v napad, je največji dokaz, da se ne motite.

Preberite še: Ločeni spregovorili o tem, kaj je bila kaplja čez rob (razlogi za ločitev)

Morda vas zanima tudi: »Spustila sem se v afero z bivšim učiteljem telovadbe« (ženske iskreno o tem, kako je biti ljubica)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)