11 znakov, da ste našli seksualno sorodno dušo

Seksualno sorodno dušo razkriva več dejavnikov.

26.1.2022 ob 11:09 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

11 znakov, da ste našli seksualno sorodno dušo

Že ko sta bila prvič med rjuhami ste čutili nekaj, česar niste prepoznali v nobenem drugem odnosu do sedaj. Z besedami bi težko opisali, kaj natančno je tisto, kar vas je tako očaralo, a nobenega dvoma ni bilo, da bi hoteli še kdaj okusiti izjemno doživetje in bi bili pripravljeni storiti domala vse, da se ta strast nikoli ne bi izgubila.

Sensa.hr navaja, da tisto, kar je seks naredilo tako posebnega, ni nič drugega, kot povezava, ki se tvori med dvema seksualnima sorodnima dušama.

Tu pa so še drugi znaki, ki govorijo, da ste vi našli svojo. In da je vaša našla vas.

Najraje ostajate z njim doma

Nič vas ne prepriča, da bi šli iz njegovega objema. Ko brez pomisleka prekličete načrte in ostanete z njim v postelji, je to jasen namig, da je ob vas nekdo, ki v življenju igra posebno vlogo. Vse ostalo v primerjavi s tistim, kar počnete z njim, je namreč nezanimivo.

Dobro ve, kaj vam odgovarja

Komunikacija je tudi z vidika seksualnosti nepogrešljiva kvaliteta, a on brez da bi ga usmerjali in vodili ve, kako početi stvari, da bi vam pričaral popolno zadovoljstvo.

Prav tako veste, kako njega razvajati vi. Seksualna kompatibilnost je zagotovo še en dokaz, da sta si, povedano preprosto, usojena.

Obsipa vas s komplimenti

Rad vas pohvali v postelji in zunaj nje, kar je še en dokaz, da vas ceni v vseh pogledih in vam zagotavlja tisto, kar si zaslužite.

Nesebičen je

Nobene potrebe ni, da bi igrali orgazem. Kajti prvič: on vam ga praviloma pričara in drugič: četudi ga ne, ni užaljen, kadar mu to poveste in se naslednjič bolj potrudi, da bi vas pripeljal do naslade.

Vzburja vas že zgolj njegov dotik

Ker je med vama posebno močna kemija, že dotik njegove roke prebudi vse vaše erotične receptorje.

Rad se vas dotika

In vi se radi dotikate njega. Ne glede na priložnost in ne glede na namen. Dotik je eno najmočnejših orodji povezovanja in vidva njegov učinek nedvomno znata obrniti sebi v prid.

Ob njem ste povsem sproščeni

Saj ste vi res lahko vi in vas ni strah ali sram, da bi vas zaradi nečesa obsojal, zato vam v nobenem primeru ni treba igrati in se prenarejati, da bi mu bili bolj všeč.

Z njim brez težav premikate meje

Kajti tudi glede tega sta na isti valovni dolžini in z veseljem nabirata nove izkušnje. V postelji ter izven nje.

Celo drugi opažajo kemijo med vama

Zato sta pogosto deležna komentarjev v smislu: res sta lahko srečna, da sta se našla.

Ne sanjarite o drugih

Ker ste srečni in zadovoljni v zvezi, nimate nobene potrebe po tem, da bi vam v spolnih fantazijah družbo delal nekdo drug. Tudi najbolj seksi moški vam iz misli ne more izriniti vaše seksualne sorodne duše.

Ob njem se počutite varni

Veste, da njegove obljube niso le obljube, veste, da se bo vedno potrudil za vas in vam bo stal ob strani ter veste, da mu lahko v vseh pogledih povsem zaupate. Kajti brez zaupanja in občutka varnosti zveza ne more biti zdrava. Tudi ali zlasti, ko gre za seksualno razmerje.

Preberite še: Pet moških v življenju vsake ženske

Morda vas zanima tudi: Le nekdo, ki zmore to, je lahko vaša sorodna duša (horoskop)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)