Sedem tipov moških, o katerih najpogosteje sanjarijo ženske

V ženskih erotičnih fantazijah se najpogosteje pojavljajo določeni tipi junakov.

23.5.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Sedem tipov moških, o katerih najpogosteje sanjarijo ženske

Dragi moški, nič osebnega, a dejstvo je, da ženske sanjarijo o drugih pripadnikih močnejšega spola. Da, tudi vaša soproga ali dekle.

Akterji erotičnih fantazij niso vedno konkretni junaki, temveč določeni tipi moških. Kateri jim najpogosteje burijo domišljijo in kako uresničiti njihove fantazije, čeprav ne spadate v nobenega od njih, za Your Tango razkriva in svetuje psihologinja Bonnie Eaker Weil.

Rock zvezdnik

Zakaj? Ker ne samo, da je seksi in vznemirljiv, poreden fant je sinonim za nepredvidljivost, divjo strast in nevarnost, ter zato še kako zanimiv tudi v erotičnem smislu.

Kako izpolniti njeno fantazijo? Izstopite iz okvirjev znanega in ji pripravite nekaj presenečenj. Zapeljite jo v javnosti, vzemite si jo na kuhinjskem pultu, pošljite ji poredno seksi sporočilce, bodite spontani in nepredvidljivi. Malce nagajivosti je vedno dobrodošle in zagotovo bo popestrilo vajino spolno življenje, hkrati pa uresničilo njeno veliko fantazijo.

Spretni mojster

Zakaj? Ker predstavlja nekoga z močnimi mišicami, s spretnimi rokami, človeka, ki zna graditi in popravljati stvari, nekoga, ki se tedaj, ko je treba zadeve vzeti v svoje roke, ne zanaša na druge, temveč nase.

Kako ji uresničiti fantazijo? Ko se doma kaj zalomi, ne iščite nekoga, ki bi namesto vas v roke vzel orodje, temveč za kladivo, klešče ali lopato poprimite sami. Ne samo, da bo vesela, ker bo delo opravljeno, v vlogi, ki jo boste prevzeli, boste v njenih očeh še kako privlačni in vaše delo bo zanjo del zapeljive ter vroče predigre.

Moški v uniformi

Zakaj? Ker predstavlja avtoriteto, moč, sposobnost in inteligenco. Ženska v njem vidi nekoga, ki rad prevzame nadzor nad še tako nepredvidljivo situacijo.

Kako ji uresničiti fantazijo? Moški v uniformi predstavlja tudi človeka, ki skrbi za druge. Torej poskrbite zanjo v postelji. In se občasno prelevite v nekoga, o katerem na skrivaj sanja. Priskrbite si uniformo, ki spominja na gasilca, vojaka, policista ali drugega moža postave in jo presenetite z uresničitvijo njenih fantazij.

Tujec z naglasom

Zakaj? Ker predstavlja nekaj novega, drugačnega, zanimivega, skrivnostnega in je prav zato v njenih očeh privlačen.

Kako ji uresničiti fantazijo? Razveselite jo z obrokom, ki je značilen za katero od tujih kultur, osvojite nekaj fraz ali besed jezika, ki ga sicer ne govorite in jo zapeljite na nekoliko drugačen način. Namig: francoščina je zelo seksi.

Zdravnik

Zakaj? Ker so zdravniki praviloma zelo dobri poslušalci, premorejo veliko sočutja ter skrbijo za druge.

Kako uresničiti fantazijo? Začnite z vprašanji o tem, kako je preživela dan, o počutju, o njenem telesu. Če vam potoži, da jo boli hrbet, ji privoščite masažo, če jo muči glavobol, ji skuhajte skodelico čaja, če je utrujena, napolnite kad. Naj ve, da vam je zanjo in za njeno počutje mar. Skrbnost in pozornost moškega sta v ženskih očeh najmočnejša afrodiziaka.

Profesor, intelektualec

Zakaj? Ker v družbi razgledanega moškega nikoli ne zmanjka tem za pogovor in ker je nekdo, ki si čas krajša s knjigo, preprosto seksi. Toliko bolj, če med branjem nosi očala.

Kako uresničiti njeno fantazijo? Presenetite jo z idejo, da bi skupaj prebrala katero od knjižnih del ali ji tedaj, ko se namaka v topli kopeli, berite vi. Nato debatirajta o vsebini, podajajta svoja mnenja in, v kolikor boste premišljeno zbrali vsebino, spodbudite njeno spolno energijo.

Avanturist

Zakaj? Ker si upa premikati meje, ker pooseblja ob enem avanturo ter varnost.

Kako ji uresničiti fantazijo? Znoj in mišice je kombinacija, ki nedvomno prebudi žensko domišljijo. Zato: skupaj sedita na kolo, tecita po soseski, plezajta ali urejajta okolico doma. Katera koli dejavnost, ki bo poudarila vaše mišice ter spodbudila kapljice znoja bo v njej prebudila vroče misli ter jo pripravila do prav takšnega dejanja.

Preberite še: Štiri resnično poredne erotične igrice

Morda vas zanima tudi: Katoptronofilija, vroče igrice pred ogledalom, ki jih pari ljubijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)