Sedem moških napak v postelji, ki jih ženske ne odpuščamo

Če jih boste, boste na koncu razočarane.

11.1.2019 ob 5:30

seks_postelja_ljubezen_razmerje_moski_zenska_spolnost.jpg

Seks je čudovito dejanje, ki partnerja povezuje na visoki stopnji intimnosti. Če seveda oba vesta, kaj med njim velja početi in čemu se je bolje izogniti. Prav pri slednjem se velikokrat zatakne in moški kaj radi storijo katero od sedmih napak, ki pa jih nobena ženska ne bi smela spregledati. Enim in drugim v poduk poglejte, katerih ne gre oprostiti.

Tiha igra

Veliko je takšnih, ki med spolnim odnosom molčijo. Ne samo, da ničesar ne rečejo, tudi kriki in vzdihi so izvzeti. Vi pa se ob molčečem ljubimcu počutite, kot bi igrali v nemem filmu. Nihče ne pričakuje glasnih izkazovanj strasti (čeprav ni z njimi nič narobe) a malce senzualnega dihanja, ki nakazuje na užitke, sodi med obvezne sestavine dobrega seksa. Ker vi to veste, tihe igre ne smete sprejeti.

Hitra predigra

Nobena skrivnost ni, da se njim včasih malo preveč mudi in zato trpi predigra, ki je prekratka ali je sploh ni. A brez nje boste sami oropani veselja, zato ga upočasnite ter mu dajte vedeti, da vi brez dolge predigre pač ne boste zadovoljni in ne zadovoljeni.

Osredotočanje na en del telesa

Še en minus. Človeško telo je polno erogenih točk in prav je, da spozna vse ali vsaj večino.

Premalo nežnosti potem

Tako, kot večini pripadnic nežnejšega spola, najbrž tudi vam po akciji prija malce nežnosti. In če vam te ni sposoben dati je čas, da mu poveste, koliko vam to pomeni.

Nespretni prsti

Penetracija s prsti je pogosta oblika predigre, a pripadnike močnejšega spola med njo kaj rado zanese in ne spremljajo neverbalnih znakov partnerke, ki jim sporoča, da ji ta način zagrevanja morda ne odgovarja in ji zadaja celo bolečine.

Pregroba stimulacija

Za ženske je klitoralna stimulacija velik vir zadovoljstva in zagotavlja več užitkov, kot sama penetracija. Zato noben moški ne bi smel pozabiti na ščegetavček, a ob razvajanju tega ne bi smel biti pregrob. Res zahteva veliko pozornosti, vendar ne vsakršne, temveč samo nežne. 

Osredotočenost na G točko

Ker se o njej veliko govori, so zagreti ljubimci včasih z njo malce obsedeni. V zavzetem iskanju te pa pozabijo na druge dele telesa, ki prav tako hrepenijo po dotiku. Še en spodrsljaj, ki ga ne smete spregledati.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Horoskop: tako ljubosumna so posamezna znamenja ali pa Horoskop: v teh znakih so najpogosteje rojeni najbolj dvolični in opravljivi ljudje

Priporočamo tudi: Zakaj nas tako privlači prav določena oseba 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)