S pomočjo numerologije ugotovite, kako se v resnici ujemata

Če ste malo v dvomih, kam pelje vajin odnos, zadeve razjasnite s pomočjo numerologije.

18.6.2020 ob 5:40 | Foto: Flamingoimages/Gettyimages | Avtor: M. FL.

S pomočjo numerologije ugotovite, kako se v resnici ujemata

Zagotovo ste že slišali za numerologijo. Vedo, pri kateri se vse vrti okoli številk. Tudi ljubezen. Prav z njeno pomočjo lahko odkrijete, kako se v resnici ujemate s srčnim izbrancem in kakšna prihodnost se vama obeta. Kako, pojasnjuje Cosmopolitan.

Vajina datuma rojstva pretvorite v enoštevilčni vrednosti.

Za primer: če ste rojeni 1.6.1975, seštejte 1+6+1+9+7+5.

Dobite 29. Torej seštejte 2+9.

Dobite 11. Na koncu seštejte še 1+1.

Vaše število je 2.

Enako storite z datum rojstva partnerja ter poglejte, kaj dobljeni števili napovedujeta.

Število 1

Ljudje s tem številom so ambiciozni, drzni, tekmovalni in inovativni. Včasih so malo oblastni in agresivni ter svoje potrebe praviloma postavljajo pred potrebe drugih.

Enica potrebuje partnerja, ki tako kot ona sama, poseduje posebne sposobnosti, je neustrašen in se ne boji premikati meja. Le takšnega lahko spoštuje in mu včasih tudi sledi, čeprav praviloma ona vodi igro.

Najbolje se ujemajo s števili 1, 5 in 7.

Število 2

Ljubeči, sočutni in kreativni posamezniki. Dvojke so velikokrat preobčutljive ter negotove vase. So zelo empatične, na drugi strani jim veliko pomeni mnenje ljudi, ki jih obdajajo.

Zvestoba in predanost sta nepogrešljivi sestavini razmerja zanje. Dvojka potrebuje partnerja, ki je močan, zanesljiv, darežljiv in za nobeno ceno ne bi izkoristil njene dobrote.

Najbolje se ujemajo s števili 2, 4, 8.

Število 3

Dinamični, karizmatični, zabavni, zgovorni ljudje. Trojke so družabni metuljčki, radi se zabavajo, radi govorijo, tudi opravljajo in velikokrat sodijo druge ter se obregajo ob stvari, ki se jih ne tičejo.

Najbolj cvetijo ob simpatičnemu in darežljivemu partnerju, ki spodbuja njihove dobre plati osebnosti.

Ujemajo se s števili 3, 6, 9.

Število 4

Marljivi, vestni, delavni, organizirani, zanesljivi. Štirice so lahko nekoliko nestrpne, za vsako ceno sledijo svojim ciljem ter ostajajo na začrtani življenjski poti ne glede na to, da s svojo trmasto vztrajnostjo včasih koga na njej izgubijo.

Potrebujejo partnerja z močnim značajem, ki jih vselej podpira, razume in na katerega se lahko vedno zanašajo.

Najbolje se ujemajo s števili 1, 5, 7.

Število 5

Ljubitelji svobode, prilagodljivi, domiselni, karizmatični avanturisti. Petice so včasih malo preveč dramatične, živijo z glavo v oblakih ter sanjarijo.

Ob sebi zato potrebujejo človeka, ki jih zna prizemljiti in jih včasih opozoriti, da sanje so pomembne, a je za njihovo uresničitev treba tudi aktivno delovati.

Najbolje se ujemajo s števili 2, 4, 8.

Število 6

Skrbni, razumevajoči, zaščitniški in sočutni posamezniki. Šestice so po naravi perfekcioniske, kar pomeni, da si velikokrat naložijo več bremen, kot jih zmorejo nositi, včasih druge po krivci sodijo in menijo, da vse najbolje vedo ter znajo.

Uspešno zvezo osnujejo ob neodvisnem partnerju z močno osebnostjo. Le ob njem ni bojazni, da bi se dinamika razvijala po vzorcu dinamike starš otrok.

Najbolje se ujemajo s števili 3, 6, 9.

Število 7

Bistre, radovedne, analitične, tehnične osebe, ki prisegajo na logiko. Sedmice so nekoliko skrivnostne in vedno iščejo ozadje zgodb. Njihov um mora biti stalno zaposlen, obožujejo teorije zarote in jih vidijo povsod okoli sebe.

Cvetijo ob partnerju, ki je drzen, ambiciozen in premore veliko energije. Hrepenijo po zabavi in izzivih ter obožujejo vroče debate.

Najbolje se ujemajo s števili 1, 5, 7.

Število 8

Močni, organizirani, vestni, motivirani in poslovno usmerjeni ljudje. Po naravi so osmice dominantne in materialistične, sledijo svojim ambicijam in šele, ko dosežejo zadane cilje, lahko vsaj občasno uživajo ob sproščanju.

Potrebujejo partnerja, ki je praktičen ter razumevajoč, prizemljen in jim pri doseganju ciljev ne glede na vse stoji ob strani.

Najbolje se ujemajo s števili 2, 4, 8.

Število 9

Strastni, radodarni, človekoljubi, altruistični in posamezniki odprtih misli. Devetice dobro vračajo z dobrim in slabo s slabim. Kadar jih kdo prizadene ali jim stori krivico (ali njihovim bližnjim) postanejo maščevalne, agresivne in nikoli ne odpustijo. Včasih neprijetne postanejo brez pravega razloga in njihova volja ter odnos do okolice se lahko hitro spremeni.

Zanje idealen življenjski sopotnik je neustrašen, neodvisen in zna na svet gledati s pozitivne plati ter tako ublaži morebitna trenja, ki so posledica spremenljivega razpoloženja devetic.

Najbolje se ujemajo s števili 3, 6, 9.

Preberite še: Trem astro znamenjem junij prinaša ljubezen

Morda vas zanima tudi: Znaki, ki kažejo, da vajina ljubezen lahko uspe


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)