Razkrit edini način za povečanje penisa brez operacije

Obstaja način, s pomočjo katerega bo penis večji brez operacije.

21.4.2022 ob 10:42 | Foto: Alexander Vorotyntsev/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Razkrit edini način za povečanje penisa brez operacije

Da, obstaja kirurški poseg, ki je namenjen povečanju moškega spolnega organa. En od kirurgov, ki takšno operacijo izvaja, je Edward Zimmerman, ki deluje v Las Vegasu in svoje nasvete glede operacije ter odgovore na dileme moških in žensk podaja tudi na TikToku.

Tam je med drugim spregovoril o velikost moškega spolnega organa in tako razbil mite o povprečni dolžini, ki znaša mnogo manj, kot meni večina.

"V dvajsetih letih svojega delovanja sem videl velike, majhne, debele, tanke. Skratka najrazličnejše dimenzije in oblike, razpon normalne velikosti moškega spolnega organa je res velik," je pojasnil Edward in dodal, da čeprav je pogosto prisotno prepričanje, da povprečna dolžina uda znaša od 15 do 20 centimetrov, povprečen moški organ v sproščenem stanju meri približno deset centimetrov.

Je pa razkril tudi, kako velik je bil največji penis, kar jih je videl: "Trenutno meni znan rekord znaša 22 centimetrov in to je res veliko."

Kako pa je s povečanjem?

"Brez operacije ni mogoče prav dosti spremeniti. Kajti dolžino moškega spolnega uda določajo zgolj genska zasnova in pogoji med razvojem zarodka v maternici," pravi kirurg, a kljub temu navaja način, s katerim je moški spolni ud vendarle daljši brez operativnega posega.

To pa je: zmanjšanje telesne teže. 

"Žalostno je, da človeška vrsta postaja vse težja, s tem se penis skriva pod vrečko maščobe, ki ga obdaja. Najlažje bi to ponazorili s prispodobo želve, ki glavo potegne v svoj oklep," je pojasnil in oddal:

"Odstranjevanje te maščobe z vadbo in primerno prehrano bi lahko moškemu ponosu prineslo kakšen centimeter, kar je edini način njegove povečave, ne da bi bilo treba pod nož."

Povzeto po portalu 24sata.hr

Preberite še: Kaj se zgodi s penisom, če ga moški ne uporablja

Morda vas zanima tudi: Dimenzije vagine: Kaj je malo, kaj veliko in kaj povprečno


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)