Poklici, kjer se službene zabave najpogosteje končajo s seksom

Službene zabave so odličen način za sprostitev morebitnih napetosti na delovnem mestu, povezovanje na neformalnem nivoju in spoznanje, da imamo lahko z marsikaterim sodelavcem veliko več skupnega kot le šefa.

6.12.2018 ob 8:20

zabava.jpg

Se pa nekatere službene zabave lahko razvijejo še dlje in se ne končajo le pri sproščenih pogovorih in plesu, temveč med rjuhami. Oziroma, bolje rečeno, na pisalni mizi. 

Po raziskavi, ki jo povzema britanski Independent, naj bi imelo kar 39 odstotkov anketiranih na službeni zabavi spolni odnos.

V anketo je bilo vključenih 2000 anketirancev, zanimalo pa jih je, v katerih poklicih najpogosteje pride do izmenjave vročih poljubov, objemov in seksa.

Anketa je pokazala, da se na službenih zabavah najbolj sprostijo IT-jevci.

Na drugem mestu tistih, za katere je najbolj verjetno, da se bodo zelo napili in mečkali s sodelavci, so zaposleni v kadrovskih oddelkih.

Sledijo jim zaposleni v logistiki, finančniki, novinarji in pr-ovci, prodajalci, administratorji, na zadnjih dveh mestih pa so zaposleni v zdravstvu in šolstvu.

V anketi so tudi poizvedovali, kje se sodelavci najpogosteje predajo strastem.

Rezultati so pokazali, da jih četrtina opravi na parkirišču, 18 odstotkov v garderobah oziroma skladišču, pogumnih 15 odstotkov pa na svoji pisalni mizi.


Avtorica:
 M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: 9 deklet je iskreno spregovorilo o izkušnji s trojčkom ali pa Spolnost: ženski orgazem (in skrivnosti povezane z njim)

Priporočamo tudi: 6 najpogostejših razlogov, zakaj ženske končajo razmerje (razkrivajo partnerski terapevti) in V tem delu sveta skupinski seks ni tabu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)