Pet znakov, da je zaljubljen (in pet, da ni)

Iz njegove telesne govorice lahko hitro razberete, če ste ga očarali ali če ga žal niste.

4.3.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Pet znakov, da je zaljubljen (in pet, da ni)

Telesna govorica velikokrat izdaja več kot besede. Tudi, ko gre za najbolj tople občutke. Že na prvih nekaj srečanjih je z njeno pomočjo mogoče dognati, kako močno ste nekoga očarali. Ste osvojili njegovo srce ali vam to ni uspelo? Poglejte pet znakov, ki odkrivajo, da ste ga povsem očarali in pet pokazateljev, da ga niste uspeli prepričati.

Znaki, da je zaljubljen

Gleda vas v oči

Intenziven očesni stik je en prvih znakov, da ste mu všeč in da bi vas rad bolje spoznal. Z njim namreč brez besed sporoča, da vam je pripravljen nameniti vso svojo pozornost.

Dotikanje ustnic

Bežno dotikanje ustnic s prsti ali jezikom med pogovorom z vami je početje, ki se ga največkrat niti ne zaveda.  Z njim pa nakazuje, da se igra z idejo, da bi vas poljubil.

Rahlo nagibanje glave

Tudi rahlo nagibanje glave med tem, ko mu nekaj govorite, nakazuje na aktivnega poslušalca, ki ne bi želel preslišati nobene vaše besede, kar je vsekakor dober znak.

 

Rahlo nagibanje telesa v vašo smer

Še ena podzavestna kretnja, s katero se vam želi približati, da bi vas bolje slišal in da bi ujel vaš vonj.

Isti ritem hoje

Med hojo drug ob drugem preverite, kako skladna sta vajina koraka. Če hodita usklajeno in z istim tempom pomeni, da želi biti z vami in vas imeti ob strani.

Znaki, da ni zaljubljen

Njegov pogled bega

Med pogovorom njegov pogled bega naokoli, vajine oči se nikoli ne srečajo in občutek imate, kot da ne bi bil čisto pri stvari. V tem primeru se nikar ne slepite, da se vam vse to samo dozdeva.

Nemiren je

Na stolu se preseda, ziba naprej in nazaj, njegove roke se igrajo s prtičkom, svinčnikom ali gumbom. Njegove misli so v tem primeru povsod drugje kot tam, kjer naj bi bile.

Odmika se od vas

Ko se usedeta skupaj za mizo ali na klopco v parku, se on nekoliko odmakne od vas ter poskrbi, da je med vama opazna fizična razdalja. Tudi to nedvomno priča o tem, da ga ne zanimate, temveč se z vami druži le iz vljudnosti.

Stalno preverja telefon

To ne samo, da je nevljudno, je tudi nesprejemljivo in nedopustno. Če tedaj, ko sta skupaj, več časa kot vam namenja svoji napravici, si raje priznajte, da se z vami preprosto ne želi ukvarjati.

Ni kavalir

Lepo obnašanje ni in nikoli ne bo preživeto. Osnove bontona bi moral poznati in v odnosu s sočlovekom upoštevati vsak, če pa se on niti ne trudi pokazati, da zna biti kavalir, na vas nima nobenega namena napraviti dobrega vtisa. Ker mu je preprosto vseeno, kaj si mislite o njem. Če bi vas želel očarati in prepričati, da je pravi, bi zagotovo ravnal drugače.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Horoskop: Tako prestrašite morebitnega partnerja (glede na znak)

Morda vas zanima tudi: Česa kljub želji, da bi vas ljubil, ne smete početi


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)