Pet zelo občutljivih erotičnih točk na moškem telesu

Na moškem telesu obstaja vsaj pet erotičnih točk, na katere ne bi smeli pozabljati.

17.10.2020 ob 5:35 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Pet zelo občutljivih erotičnih točk na moškem telesu

Erogene cone so neskončna tema in zagotovo poznate kar nekaj vročih točk na moškem telesu, ter jih ob primerni priložnosti s pridom razvajate.

A morda pri tem pozabljate na nekatere, kjer bi bili dotiki še kako dobrodošli. Stimulacijo katerih bi bilo dobro vključiti v svoj repertoar, svetuje Miss7.

Točka F

F je kratica za frenulum, majhen jeziček na spodnji strani moškega spolnega uda, kjer je kožica pritrjena na glavico. Ta točka je izjemno občutljiva in stimulacija, denimo z jezikom, ga bo ponesla med zvezde.

Točka P

Črka P označuje perineum, del med korenom penisa in zadnjično odprtino. Tudi ta je občutljiv na dotike ter dojemljiv za seksi razvajanje.

 

Točka V

No, teh je več, označujejo namreč vrhove njegovih prstov. Saj veste, kako se odzove, ko mu zapeljivo v usta vzamete katerega od njih in mu pri tem nagajivo zrete v oči.

Točka K

Predel, ki se na hrbtu nahaja na območju križnih vretenc. Na njem je veliko živčnih končičev, povezanih s spolnimi organi, zato masaža, poljubljanje ali božanje točke K nobenega junaka ne pusti hladnega.

Spodnji del zadnjice

Del telesa, kjer se zadnjica konča in preide v stegno je še eno, izjemno občutljivo, a velikokrat zanemarjeno mesto na moškem telesu. Če mu boste namenili nekaj minut, bo vsaka vajina vroča seansa še bolj vroča.

Preberite še: Pet izredno neobičajnih stvari, ki škodujejo spolnemu življenju

Morda vas zanima tudi: Erotični portal razkril, katere pornografske vsebine najbolj zanimajo ženske


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)