Pet prizorov iz erotičnih filmov, ki bi jih ženske prav rade doživele

Čeprav filmi pogosto odstopajo od resničnosti, so, zlasti erotični, velikokrat vir navdiha.

26.2.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Pet prizorov iz erotičnih filmov, ki bi jih ženske prav rade doživele

Dejstvo je, da filmi za odrasle, ko gre za osvajanje seksualnih veščin in spoznavanje spolnih praks, niso vedno dobra šola. Prizori v njih so namreč velikokrat nerealni in lahko ustvarijo napačno sliko o spolnem odnosu.

Kljub temu pa je v njih videti scene, ki bi jih dame kaj rade vnesle v svojo seksualno rutino. Na prvih mestih naslednjih pet.

Seks pred ogledalom

Zagotovo ni osebe, ki se ne bi vsaj enkrat v življenju vprašala, kako je videti med tem, ko se predaja strastem. Prav zato je ideja o seksu pred ogledalom tako zelo mamljiva.

Pogled na odsev, ki se riše v zrcalu, je lahko še kako vzpodbuden in odkriva novo dimenzijo seksualnosti, zato ni neobičajno, da je na seznamu praks iz erotičnih filmov med tistimi, ki bi jih rade poskusile, pri ženskah na prvem mestu.

Eksperimentiranje s spolnimi igračkami

Na žalost so spolne igračke pri nekaterih parih še vedno tabu in zato ideja o tem, da bi jih ljubimca vključila v igrice, ne pride do realizacije. Kar je  velika škoda, kajti s pravimi pripomočki so lahko zadeve vedno zabavnejše in zanimivejše.

Ne samo na zaslonu, temveč tudi med domačimi rjuhami. Ideja o tem je iz tega razloga pri damah velikokrat prisotna. Pa čeprav le v mislih.

Igranje domine

Močne, samozavestne, dominantne in seveda neizmerno seksi. Vse to so lastnosti domin, ki v erotičnih prizorih počno vse, kar jim pride na pamet, ljubimec pa jih le pohlevno uboga ter ugodi vsaki njihovi želji.

V filmskih scenah je zadeva zelo zelo vroča. Torej ni prav nič neobičajnega, da bi se veliko dam kaj rado prelevilo v katero od mogočnih gospodaric v usnju.

 

Seks s prevezanimi očmi

Tudi ta prizor v erotičnih filmih ni nobena redkost in prav tako ni redka ideja o njem v resničnem svetu.

Kajti zadeva je, ko so oči zakrite, še kako vznemirljiva, presenetljiva, drugačna, skratka, seksi.

Seks na javnem mestu

Je poreden, je spontan, je prepovedan. Torej vsebuje veliko elementov razburljivega početja, ki po žilah požene kri in z njo veliko adrenalina.

Ideja, da bi tisto, kar je na zaslonu videti tako divje, okusila vsaj enkrat v življenju, pri ženskah resnično ni redka. To, kako daleč si katera tudi upa, pa je že druga zgodba.

Povzeto po portalu Zadovoljna.hr

Preberite še: Nisem mogla prešteti vseh orgazmov (resnične ženske o izkušnji z vezanjem)

Morda vas zanima tudi: 10 najpogostejših spolnih fantaziji - Uganete, katera presenetljivo vodi?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)