5 presenetljivih erogenih con za vroče večere

Poglejte, katere neznane erogene cone še kako lahko začinijo vroče večere in noči.

5.2.2022 ob 8:36 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

5 presenetljivih erogenih con za vroče večere

Nekatere erogene cone so vsem dobro znane: intimni predeli, vrat, ušesne mečice, stegna, dojke so nedvomno med najbolj obleganimi.

Obstajajo pa tudi manj znane, zato vse prevečkrat zapostavljene, vendar še kako vroče točke na telesu moških in žensk, ki znatno okrepijo seksualno doživetje. Pet neznanih, vendar nič manj učinkovitih, predstavlja The Sun.

Lasišče

Na lasišču je prepolno živčnih končičev, katerih stimulacija prebudi erotične občutke. Čeprav gre za zelo močno, gre ob tem tudi za eno najbolj zapostavljenih vročih točk. Poskusite z nežno masažo tega dela telesa. Videli boste, da zadeva ni iz trte zvita.

Zapestja

Koža na njih je nežna in zato zelo občutljiva na dotik, kar na žalost vedo le redki. Čutno božanje zapestji je namreč lahko odlična predigra, prav tako tople občutke po celem telesu spodbudi pihanje vanje.

Skratka, obstaja več kot en način stimulacije te erogene točke in zagotovo je katerega od njih pametno vključiti v seksi igrice.

Kolena

Natančneje predel za koleni. Tudi tam je koža zelo tanka in polna živčnih končičev, ki kar kličejo k razvajanju. Najbolj temu delu telesa prijajo nežni dotiki, ki nedvomno pomagajo na poti do popolne naslade.

Prsti na nogah

Ne le za tiste, ki imajo fetiš na stopala, za vse velja: prsti na stopalih so močne erogene točke. Vključeni v predigro znatno popestrijo in nadgradijo seksi doživetje.

Trebuh

Popek in celotna koža na trebuhu je zadnja, vse prevečkrat spregledana erogena cona. Občutek pričakovanja ob nežnem božanju, poljubljanju ali drugačnemu razvajanju tega dela telesa je neprecenljiv.

Hkrati je to točka, na kateri je še kako dobrodošla igra z različnimi temperaturami. Skušajte v ustih držati nekaj hladnega in se s poljubi ter sapo sprehajati po trebuhu partnerja. Občutek bo vsekakor neprecenljiv.

Preberite še: Za moške: 7 ženskih erogenih točk, na katere se morate pogosteje spomniti

Morda vas zanima tudi: Kaj se zgodi s penisom, če ga moški ne uporablja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)