Pet malenkosti, ki moške med seksom povsem obnorijo

Obstajajo prijemi, nad katerimi moški v postelji nikoli niso razočarani.

5.5.2021 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Pet malenkosti, ki moške med seksom povsem obnorijo

Splošno razširjeno prepričanje, da je za moške vsak seks dober, je zmotno. Kajti tudi oni, tako kot ženske, ločijo slab seks od dobrega in tega od fenomenalnega. Kaj pa je tisto, kar jih v postelji nedvomno prepriča?

Oni radi gledajo

Kolikokrat ste že slišali ali prebrali, da so moški vizualna bitja? Verjemite, to še kako drži in ta njihova plat narave do izraza pride tudi med rjuhami.

Kar pomeni, da radi gledajo njeno telo, njen obraz, njene oči, njo, kako se zapeljivo dotika svojega telesa in vabi v vrhunec naslade ali kako se brez zadržkov predaja strasti.

Povedano preprosto: ne ugašajte luči in ne skrivajte se pod odejo.

Najboljše bujenje

Na grobo bi lahko rekli, da 95 odstotkov moških obožuje oralni seks. In kadar so tega deležni zjutraj, imajo nedvomno lepši dan.

Bujenje z jutranjim oralnim seksom je zanje neprecenljivo. Ne samo, ker je ta pač njihova priljubljena spolna praksa, temveč tudi, ker je njihovo telo ob začetku dneva preprosto pripravljeno na akcijo. Saj veste, jutranja erekcija, poplava testosterona …

Njena pobuda

Vseeno kje: na domačem kavču, v postelji ali nekje na prepovedanem mestu. Njeno nespodobno povabilo vedno obrodi sadove. Ne glede na to, kako posredna ali neposredna in direktna je.

Njena dominacija

Spolni položaji, v katerih ona prevzame vse vajeti, so v moških očeh neprecenljivi. Kajti z njimi pokaže, da se ne sramuje svoje seksualnosti, da ve, kaj v postelji hoče in pričakuje ter da vse odgovornosti za njen orgazem ne pripisuje njemu, kar vsekakor zmanjša pritisk nanj v smislu njenega užitka.

Skratka veliko je plusov položajev, kot je denimo ona zgoraj, v katerem lahko on za nameček še nemoteno opazuje njeno telo (spomnite se na prvo točko).

Drobne, a opazne spremembe

Vsaka poza je lahko z malce spremembe drugačna in bolj zanimiva. Tako denimo položaj ona zgoraj, v katerem mu kaže hrbet, položaj po pasje, v katerem čepi nad njim, on pa je v sedečem položaju, misijonarska poza, v kateri ima ona nogi tesno skupaj in še bi lahko naštevali.

A bistvo vsega je, da njega na moč spodbudi dejstvo, da je pripravljena v spolni akt vključiti drobne spremembe, ki za oba prinašajo velik užitek.

Povzeto po portalu 24sata

Preberite še: Kaj je kivin in kako žensko v treh minutah pripelje do orgazma

Morda vas zanima tudi: Kaj vse je o seksualnih fantazijah Evropejcev razkrila velika raziskava


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)