Osem dokazov, da sta ustvarjena drug za drugega

So pokazatelji, ki zgovorno nakazujejo, da ste srce podarili moškemu, ki si ga zasluži.

16.1.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Osem dokazov, da sta ustvarjena drug za drugega

Zagotovo ste si že kdaj zastavili vprašanje: je on res pravi zame? Kajti v človeški naravi je, da včasih podvomimo v odločitve. Tudi, kar zadeva intimnih zvez, ni nič drugače.

A čeprav na trenutke niste povsem prepričani vanj ter v vajin odnos je nekaj jasno: v kolikor je v razmerju prisotnih sledečih osem kvalitet ni dvoma, da ste, čeprav med vama ne teče vedno vse gladko, našli sorodno dušo. Kateri so nedvoumni pokazatelji, da ste srce podarili pravemu, niza Your Tango.

Ni vas strah naslednjih korakov

Pa naj bo to skupno stanovanje, zaroka, poroka ali celo družina. Če pri nobenem od vaju ni prisoten strah pred nadaljnjim razvojem odnosa, se drug ob drugem počutita varna in sprejeta, je to vsekakor prvi dokaz, da ima vajina zveza lepe obete.

Povsem mu zaupate

Zato vam niti na misel ne pride, da bi preverjali njegov telefon, brali elektronsko pošto ali drugače vohunili za njim. Prav tako vam brez pomisleka zaupa on.

Ne podcenjujete ga

V kolikor partnerja podcenjujete in ste prepričani, da ste več vredni kot on (zaradi družinskega ozadja, zaslužka, službe, izobrazbe ali česarkoli drugega) pomeni, da ga ne spoštujete.

Brez medsebojnega spoštovanja pa zveza ne more uspeti.

 

Noben od vaju ni podvržen zasvojenosti

Zasvojenosti so lahko različne, a ne glede na to, ali gre za alkohol, droge, odnos, sodobno tehnologijo, nobena ne ponuja dobrih temeljev za uspešno razmerje. Ravno nasprotno.

Niste odvisni od njega

Zato od njega ne pričakujete, da vam bo vedno na voljo, da bo vselej stal ob vaši strani, da bo reševal vaše osebne težave, vas podpiral finančno, skrbel za vašo srečo in dobrobit.

Kajti zavedate se, da sta kljub zvezi dve samostojni in neodvisni osebi, ki sta v razmerju zato, ker to hočeta in ne, ker bi bila v to primorana.

Vse si povesta

Ni je teme, o kateri se ne bi mogla pogovarjati in ni je stvari, ki je ne bi zmogli deliti z njim.

Naj bo zadeva še tako resna in pereča, o njej med vama brez težav teče beseda in drug pred drugim ničesar ne skrivata. Ne misli, ne občutkov ter ne dejanj.

Ko gre za ljubezen, ne dvomite

Res je, da se včasih spreta in stojita na nasprotnih bregovih, a kljub temu, da sta jezna drug na drugega ne dvomite, da je med vama vselej prisotna močna ter trdna ljubezen.

Priznavate svojo krivdo in napake

In ko smo že pri sporih: včasih je treba priznati svoje napake in zmotno prepričanje ter se opravičiti in na drugi strani odpustiti.

Prevzemanje odgovornosti in krivde za spore je še en jasen pokazatelj, da vama je dano osnovati srečen odnos, ki se bo razvijal tako, da bo prerastel v trdno ter zdravo razmerje z vzponi, ki se jih bosta skupaj veselila in padci, ki jih bosta ne glede na vse skupaj premagovala.

Preberite še: Deset odgovorov na vprašanje, zakaj v ljubezni nimate sreče

Morda vas zanima tudi: Besede, močnejše od vsakega spora (niso ljubim te)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)