Horoskop: Pet, v ljubezni (preveč) previdnih astroloških znakov

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, ki so pri izražanju romantičnih občutkov zelo previdni.

6.10.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet, v ljubezni (preveč) previdnih astroloških znakov

Nekateri se hitro zaljubijo, to hitro tudi pokažejo in brez oklevanja začnejo razmerje. Drugi so pri tem so previdnejši. Zato, ker jih je življenje naučilo, da naglica ni vedno na mestu, ker so že okusili bolečino zlomljenega srca ali ker so preprosto previdni po naravi.

Kateri znaki se, ko gre za ljubezen, res nočejo prenagliti in ne verjamejo v tisto na prvi pogled, razkriva Your Tango.

Bik

Če bi bik le lahko, bi o nekomu, ki ujame njegovo pozornost, izbrskal čisto vse. On je namreč previden in predvsem, ne mara presenečenj. Zlasti ne slabih.

Prvi vtis zanj še zdaleč ni dovolj, da bi nekoga spustil v svoje življenje. On hoče ozadje, on hoče tisto, kar bi lahko ostalo skrito in če obstaja najmanjša možnost, da bi se zadeva na koncu zanj slabo končala, raje odneha prej, kot prepozno.

Riba

Riba je po naravi malce pesimistična in velikokrat najprej vidi temno plat. Kar pomeni, da neredko svetle sploh nima priložnosti spoznati.

Skratka, v intimne zveze se ne podaja brezglavo, predvsem pa posluša in upošteva svoj izjemen instinkt. Če jo ta opozarja, da razmerje z nekom ne bo prineslo nič dobrega, o njem sploh ne razmišlja.

 

Kozorog

Tudi kozorog je po naravi zelo previden. Glede vsega. Ker je ob tem še praktičen in prizemljen se zaveda, da prvi vtis ni vedno pravi in da vsak praviloma še nekaj skriva.

Zato se potrudi nekoga, s katerim bi lahko osnoval zvezo, najprej res dobro spoznati. Z vseh plati. On je natančen in premišljen. Vedno, zlasti pa, ko gre za ljubezen.

Devica

Devica slovi po analitičnemu umu, hkrati je prepričana, da naglica nikoli ne obrodi sadov.

Saj ne, da bi v ljubezni pričakovala popolnost. Ko gre za ljudi se vendarle zaveda, da ima vsak svoje napake, hoče pa biti nanje pripravljena. Zato se potrudi o morebitnem partnerju zbrati čim več informaciji. Lepih ali slabih. Na podlagi teh pa sprejme odločitev, če mu je pametno podariti srce.

Rak

Rak si vse zelo dobro zapomni. Globoko v spominu ohrani tudi razočaranja v ljubezni in ko jih ima enkrat dovolj, postane v odnosih zelo previden.

Morda celo malo preveč, a tako se zavaruje pred tem, da bi znova trpel zaradi zlomljenega srca. Sovraži napačne odločitve in obžalovanja, ki jih te prinašajo pa čeprav to pomeni, da se mu prava oseba zaradi pretiranega oklevanja lahko izmuzne iz rok.

Preberite še: Horoskop: Šest do sebe prestrogih znakov

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Pet čustveno hladnih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)