Odpeljala sem ga v spalnico, ni se upiral … odkrite pripovedi prešuštnic

Resnične izpovedi žensk o tem, s kom so skočile čez plot.

29.10.2021 ob 5:05 | Foto: Antonio Guillem/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Odpeljala sem ga v spalnico, ni se upiral … odkrite pripovedi prešuštnic

Bodimo realni in že končno pozabimo mit, da so le moški tisti, ki skačejo čez plot. Temu še zdaleč ni tako, kajti, roko na srce, tudi ženske zamika prepovedani sadež.

S kom najpogosteje zagrešijo prevaro? To je nekaj dam iz lastne izkušnje upalo priznati za avstralski blog Stay at home mum, njihove izpovedi povzema Daily mail. Kandidati so zelo pestri.

Naključni kandidat in zanimivi izgovori

Ena od junakinj je priznala, da se je v divji seks spustila z mojstrom, ki jim je prekrival streho. In kako je možu pojasnila ljubezenske ugrize na vratu? Rekla je, da so jo popikali komarji:

"Seksala sem z moškim, ki nam je popravljal streho. Ne zato, ker ne bi bila zadovoljna s spolnim življenjem. Z možem imava odličnega. A zaradi aferice sem se znova počutila kot najstnica.

Ko je končal na strehi, je prišel v hišo in me vprašal, če je treba še kaj popraviti. Rekla sem mu, da televizor v spalnici. Tam sem mu slekla hlače. Ni se upiral in imela sva neverjeten seks."

Popestritev med predahom

Druga je priznala, da je večkrat spala s tujcem z aplikacije za zmenke tedaj, ko je njen soprog nekaj dni preživljal v hiši svojih staršev:

"Imela sva teden dni pavze. Bil je pri očetu, da vsa si lahko vzela čas samo zase. Štiri noči od sedmih, kar sem bila sama, sem seksala z nekom, ki sem ga našla na strani za spletno spoznavanje. Ko se je vrnil mož, sem imela malo slabe vesti, a tujec mi je zagotavljal pozornost, ki sem jo potrebovala. Ni mi žal za to, kar sem storila."

 

Seksi šef

Tretja si je privoščila afero s šefom. Po mesecih seksualne napetosti med njima sta oba podlegla:

"Ravno včeraj sem prestopila mejo. Občutim veliko krivde in od tedaj se mu izogibam, če je le mogoče.  Kaj, če izve moj mož? Kaj če izve šefova žena? Zabavala sem se z drugim nato pa šla domov in soproga poljubila, kot da se ne bi zgodilo nič. Morda je nekaj narobe z mano …"

Odkrita, a ne kaznovana

Zanimiva je izpoved dame, ki se imela afero s šefom in izvedela, da njen soprog zanjo ve:

"Ljubimcu sem poslala seksi fotografijo, za katero je izvedel moj mož. Ni se jezil, rekel mi je celo, da ga lahko varam z drugim, moram pa mu kasneje povedati vse podrobnosti."

Masaža s srečnim koncem

In še zadnja: nepričakovana akcija jo je doletela v masažnem salonu:

"Dva tedna po masaži mi je maser poslal sporočilo, naj pridem še na en tretma. Šla sem in spala sva skupaj."

Preberite še: Kdo najpogosteje vara? Prvorojenci, lastniki nepremičnin ...

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Trije astrološki znaki, ki največkrat varajo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)