Obupen seks: Ni dojel, da sploh ni penetriral (resnične izkušnje)

Da se tudi pri seksu lahko kaj močno zalomi, dokazujejo izpovedi tistih, ki so na lastni koži spoznali, kaj je obupen seks.

6.11.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Obupen seks: Ni dojel, da sploh ni penetriral (resnične izkušnje)

Tako kot na vseh drugih področjih življenja, tudi na seksualnem obstajajo kategorije. Seks je lahko slab, povprečen, dober, odličen. In glede na sledeča pričevanja uporabnikov spletne strani Reddit, tudi obupen.

Brez ritma

Fant, s katerim sem bila prvič v postelji, ni imel pojma o ritmu. Seks z njim je spominjal na nekakšen horizontalni ples drgnjenja in neusklajenosti.

Hotela sem spremeniti tok dogodkov, povzpela sem se nanj, a mu to ni bilo všeč, spremenil je pozo in nadaljeval v svojem slogu. Totalna katastrofa. V prid vseh njegovih naslednjih partnerk upam, da je spremenil tehniko. Čeprav malo dvomim, kajti tedaj, ko je bil z mano, ni bil več rosno mlad.

Slabo ciljanje

Izkušnja, ob kateri tedaj nisem vedela, ali bi se smejala ali jokala. Ležala sva v postelji, vse je bilo super, pogovor, zapeljevanje, poljubi …

Zadeve so se stopnjevale, slekla sva se in on je legel name. Bila sva v misijonarski pozi, s svojim organom je pritiskal ob moje telo, sicer blizu nožnice, ne pa v njej. Dokler ni doživel orgazma sem mislila, da je vse skupaj predigra.

 

Vendar ne, njegov pristop ni bil nameren, sploh ni dojel, da ni bilo penetracije in na koncu me je še celo vprašal, če mi je bilo všeč.

Skoraj bi me zdrobil

S svojim bivšim sva bila v postelji. Pomembno je omeniti, da sama tehtam 50, on pa je imel čez 100 kilogramov. Ležal je na meni, vendar se ni opiral na svoje roke, tako da je s celo težo pritiskal name.

Ves čas sem mu govorila, naj bo malo previdnejši in počasnejši in naj se nasloni na roke, on pa je ponavljal le, da ga roke bolijo.  Začela sem se dobesedno dušiti in vse skupaj sem prekinila, on pa me je obtožil, da sem uničila trenutek. Najbrž ni treba poudarjati, da nisva bila prav dolgo par.

Preveliki zobje

Bil sem z lepim dekletom, spala sva že skupaj, tedaj pa sva se prvič spoznavala z oralnim seksom.

Težava je bila v njenem pristopu. Bolj kot ustnice in jezik, je uporabljala zobe, ko je hotela izvesti globoko grlo pa mi je še boleče zvila penis. Bilo mi je nerodno kritizirati njeno tehniko, a na koncu mi ni preostalo drugega. 

Parfum na korenjaku

Sestajala sem se s fantom in na določeni točki je seveda prišlo do seksa. Bila sva gola, z ustnicami se je spustil do mojega mednožja in uslugo sem mu hotela vrniti.

Njegova intima je čudovito dišala in mislila sem, da ima močan gel za prhanje. A ni bilo samo to, kar mi je bilo jasno, ko sem v usta vzela njegov penis. Očitno ga je dodobra poškropil s parfumom in je bil zato grenak, oči so me pekle in skoraj sem bruhala. Fantje, prosim vas, naj vam, kaj takšnega res ne pride na misel.

Preberite še: Gospodinjska dela, ki se najpogosteje končajo s seksom

Morda vas zanima tudi: Spolnost žensk: Trije obvezni pripomočki za dober seks


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)