Oblika penisa, ki obeta največ užitka

Ker je za dobre rezultate treba imeti pravo orodje bodite pozorni na obliko njegove moškosti.

28.6.2019 ob 4:10

par_seksi_seks_micna.jpg

Neskončne so debate glede tega, ali je velikost (penisa) pomembna ali ni. Medtem ko nekateri trdijo, da je večje boljše, so drugi prepričani, da vsa skrivnost tiči v tehniki.

A nihče se ne posveča temu, kar po pisanju Your Tanga v resnici šteje: obliki moškosti. Obstajajo štiri osnovne in vse prinašajo tako prednosti kot tudi slabosti, ena pa prav posebej izstopa. V smislu dobrega seksa.

Burito

Po obliki spominja na to jed: konkreten, po dolžini in širini mogoče junak, ki v marsikateri pripadnici nežnejšega spola zbudi nemalo skrbi: kaj če me bo seks bolel?

Dobra stran: popolnoma zapolni vagino, ustvarja veliko pritiska in stimulira vse ključne točke.

Slaba stran: moški, ki se ponaša z njim, je kaj lahko malo preveč ponosen na svoje imetje, nastopa agresivno in ne razmišlja o tem, da je vagina vendarle občutljivo področje, ki se mora na znatne dimenzije najprej pripraviti. Prav tako se lahko preveč zanaša na naravno danost in premalo na tehniko, kar pomeni, da je seks ne prinaša pričakovanega zadovoljstva. Vsaj ne, če bi vprašali njo.


Banana

Penis, ki po obliki spominja na banano, kar pomeni da je tedaj, ko nabrekne, rahlo ukrivljen proti telesu.

Dobra stran: zaradi značilne oblike med penetracijo izdatno pritiska ob zgornjo steno vagine, kjer se nahaja točka G, zato obljublja odličen seks, četudi njegov lastnik tehnično ni najbolj izpopolnjen.

Slaba stran: veliko moških s to obliko penisa je nekoliko negotovih in se svoji izbranki zaradi igre narave celo opravičijo. A opravičilo je odveč. Videz ni (vedno) pomemben in dana jim je prednost, ki se je v resnici sploh ne zavedajo.


Kljuka

Nasprotno od banane je kljuka rahlo ukrivljena proti stopalom. Lahko bi rekli, da spominja na flamingov vrat.

Dobra stran: položaj po pasje je za to obliko penisa idealen, saj med njim prihaja do občutne stimulacije točke G. Tudi v obrnjeni kavbojki so zadeve s tega vidika lahko zelo vroče.

Slaba stran: v tradicionalnem misijonarskem položaju morda ne bo pričakovanih učinkov, saj je penis obrnjen stran od točke G. Ne glede na hitrost in tehniko, oblikovan je pač tako, da z njo ne prihaja v stik.


Žepna raketa

Res je majhen, a zato ga ne smete podcenjevati. Kajti tudi majhne dimenzije imajo svoje prednosti.

Dobra stran: skromno obdarjeni junaki se dobro zavedajo, da imajo veliko konkurence in zato do popolnosti izpolnijo tehnike, ki žensko lahko kljub skromnim centimetrom pripeljejo do užitka. Med drugim se velikokrat zanašajo na oralni seks. Tudi njega je z njim veliko lažje razvajati kot nekoga, ki po dolžini izstopa iz povprečja.

Slaba stran: v določenih položajih (po pasje, misijonarski) se kaj rado zgodi, da penis zdrsne iz njenega telesa. Če do tega pride, nič hudega, preprosto ga namestite nazaj. Nekatere ženske prisegajo na občutek, da je njihova vagina povsem zapolnjena. Pri žepni raketi si tega pač ne morejo nadejati.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Dejstva o penisu: zaradi kajenja in neuporabe se lahko skrajša Ali pa: To so pogoji za boljše delovanje penisa, ki niso tabletka

Priporočamo tudi: Zala Djuric: Sorodno dušo sem našla, ko sem nehala iskati

in Kako dolgo lahko mokro perilo pustimo v stroju?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)