Vroče: 5 igračk za neverjetne orgazme

Z nakupom boste zagotovo zadovoljni.

16.11.2018 ob 5:28

seks_igracke_postelja_zenska_perilo_seksi_lisice.jpg

Razmišljate, da bi si že končno omislili katero od opevanih seksi igrač, niste pa povsem prepričani, kakšna bi bila za vas najboljša? Nizamo vam pet takšnih, ki vas pod pravimi pogoji ne bodo razočarale. Katere obljubljajo neverjetne orgazme?

Pripomočki za vezanje

Kaj je to? Vsi pripomočki, s pomočjo katerih lahko vajino spalnico spremenite v zabavno igrišče: lisice, preveze, usnjeni trakovi. Velikost je poljubna, prav tako tudi vzdržljivost takšnih igračk, za katere vam morda sploh ne bo treba v trgovino. V omari nedvomno imate trakove in kravate, ki jih s pridom lahko uporabite.

Nasvet strokovnjaka: "Takšne igračke bodo dobrodošle za vse pare, ki bi radi dogajanje v spalnici prenesli na višji nivo in ga začinili z dodatno intimo ter hkrati izboljšali spolno komunikacijo, ki je prvi pogoj za orgazme. Seveda so nepogrešljive v izživljanju fantazij o podrejenosti in dominaciji, v katerih se partnerja lahko menjata in tako z obeh strani okusita prvine grobega seksa,"  meni zakonska terapevtka Kat Van Kirk

So za vas primereni? Če ste za malo avanture in začimb, nedvomno da. "Ti pripomočki pomagajo pri eksperimentiranju, pri postavljanju meja in pri poglabljanju v svoje občutke ter v občutke partnerja," je prepričana Van Kirk.

Čarobna palica

Kaj je to? Čarobna palica ali masažnik (ang. The magic wand) je bila zasnovana že leta 1960, njena osnovna naloga pa je bila masaža in sproščanje napetosti, a je kmalu našla pot do ženskega mednožja. Njeno delovanje je zelo preprosto: z različnimi vibracijami zagotavlja tiste prave občutke. Z njo se lahko igrate sami, ali jo z dragim vključita v predigro.

Mnenje strokovnjaka: "Igračka, ki je zelo prilagodljiva, običajno z različnimi nastavki, različnimi stopnjami vibracije in z upogljivo glavico, ki stimulira tam, kjer najbolj prija. Je torej veliko prilagodlivejša od vibratorja in zato nudi več možnosti razvajanja," pojasnjuje Van Kirk.

Je primerna za vas? Mnoge pripadnice nežnejšega spola menijo, da vibratorji nimajo dovolj moči. Čarobna palica se ponaša z znatnejšo stimulacijo, saj običajno preko adapterja deluje na električni tok. Prav tako je z njo skrb, da bi v ključnem trenutku zmanjkalo baterij, odveč.

Stimulator ščegetavčka

Kaj je to? V bistvu prav to, kar pove ime. Gre za napravico, ki je namenjena stimulaciji najobčutljivejšega dela ženskega telesa. Nekateri so zasnovani tako, da so pri uporabi roke proste, saj jih je mogoče pritrditi na vagino, spet z drugimi vas on lahko razvaja med predigro.

Mnenje strokovnjaka: "Stimulatorji, pri katerih ni treba uporabljati rok, zagotavljajo neposredno draženje klitorisa in s tem izjemne orgazme. Na voljo so tudi takšni, ki ob masaži omogočajo še penetracijo in s tem stimulacijo G točke. Nedvomno so dobrodošli oboji," v uporabnost teh pripomočkov ne dvomi Van Kirk.

Je za vas? Najbrž tako, kot večina žensk, za doseganje orgazma potrebujete stimulacijo klitorisa, žal pa je ta pogosto spregledan. Torej je odgovor na dlani. Igračka je nedvomno primerna za vsako pripadnico nežnejšega spola.

Zajček

Kaj je to? Gre za eno najpopularnejših in najbolje prodajanih spolnih igračk na svetu. Z uhlji stimulira klitoris, z glavico pa raziskuje notranjost vagine in prinaša izjemne vrhunce.

Mnenje strokovnjaka: "Gre za vibrator, ki zagotavlja močne in zaporedne orgazme ter bi ga morala imeti vsaka pripadnica nežnejšega spola," je prepričana strokovnjakinja za spolnost Tyomi Morgan.

Je pravi za vas? Brez dvoma, se z njo strinja Van Kirk.

Analni masažni čep

Kaj je to? Oblikovan je tako, da zagotavlja stimulacijo zadnjične odprtine. Je mehak, krajši od običajnih vibratorjev in ob previdni uporabi ne zadaja bolečine, pričara pa analne orgazme, ki so zaradi mnogih živčnih končičev na zadnjični odprtini lahko močnejši in trajajo dlje od vaginalnih.

Mnenje strokovnjaka: Igračka lahko pričara močne orgazme, vendar le tistim, ki jim misel na analni seks ni neprijetna. "V kombinaciji z njo gre uporabljati veliko lubrikanta in potrpežljivosti. Skratka, brez naglice drug drugemu zagotovita neslutene užitke," meni Morgan.

Je za vas? Analna stimulacija je odlična za vse, ki radi premikajo meje in jih vzburja misel na nekaj drugačnega. Če glede analnega seksa nimate zadržkov, bi torej morda razmislili o tej igrački.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock

Preberite še: Zakaj pari v resnici nehajo seksati ali pa Štiri dejstva o seksu po 30. letu (ki jih zagotovo ne poznate)

Priporočamo tudi: 2 res dobra razloga, zakaj bi se morali vsak dan samozadovoljevati (če že seksamo ne)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)