Tri začimbe za nepozaben oralni seks, o katerem bo še dolgo razmišljal

In to ne zato, ker bi bil tako dolg.

23.4.2019 ob 4:00

poroka_ljubezen_seks_zveza2.jpg

Nešteto je nasvetov o tem, kako mu pričarati najboljše razvajanje z usti. In večino teh podajajo moški, kar je na prvi pogled razumljivo. Konec koncev so oni tisti, ki so deležni užitka, a vendar… So prav ti nasveti velikokrat čisti nesmisel.

Zakaj? Ker je vsak moški drugačen. Kar je všeč enemu, lahko drugega povsem zamori. Edini, ki vam lahko svetuje, kako izvajati idealen oralni seks je tisti, ki ga trenutno razveseljujete. Zato so nasveti o najboljši izvedbi tokrat drugačni. Poglejte si tri takšne, ki bodo pričarali izjemno veselje ne glede na to, s kom ste v postelji.

Vprašajte ga, kaj mu je všeč

Res je tako preprosto. Komunikacija je ključ do dobrega, kaj dobrega, odličnega oralnega seksa.  Nekateri obožujejo, kadar si med njim pomagate z rokami, drugi raje vidijo, da jih ne uporabljate. Ene obnori, kadar v usta vzamete celega korenjaka, druge, kadar se bolj posvetite le glavici. Eni imajo radi masažo mod, drugi ne. Eni imajo radi presenečenja, drugi prisegajo na rutino. In še bi lahko naštevali. Dva glede tega nista enaka, in kaj vašemu dragemu najbolj prija, ga je najbolje vprašati.

Med izvedbo pokažite navdušenje

Nobenemu ni všeč misel, da je ukvarjanje z njegovim penisom za vas naloga. Vsak želi biti prepričan, da vam je ta oblika seksa v veselje. Da je njegov organ za vas tako slasten, čudovit in popoln, da se mu preprosto ne morete upreti in da ga dobesedno želite imeti v svojih ustih. Torej na vse mogoče načine pokažite, da vam "opravilo" ni odveč. Morda boste včasih morali malo zaigrati, a nič hudega.

O oralnem seksu ne razmišljajte kot o nečem, kar počnete zanj, temveč kot o nečem, kar počnete zase

Priznajte, ni lepšega občutka kot zavedanje, da je nekoga mogoče pripeljati do neskončne ekstaze. Dejstvo, da on medtem, ko se ukvarjate z njim, stoka in mrmra ali celo kriči od zadovoljstva, je fantastično za dvig samozavesti. V rokah imate vse niti, vi ste glavni in zato se počutite izjemno močni ter seveda seksi.

Torej - vsaka je lahko mojstrica oralnega seksa. Le dobro mora vedeti, česa si njen dragi želi, pokazati zvrhano mero navdušenja in izkoristiti svojo moč.

Uspeh bo nedvomno na dlani.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Znanstveni dokazi, zakaj je dobro biti samski ali Tako je ljubiti žensko, ki še ni bila v razmerju

PRIPOROČAMO TUDI: Ženske bolje prikrijejo varanje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)