To so 4 poze, ki ji zagotovijo orgazem

Njene najljubše poze.

1.8.2018 ob 3:35

poze_seks_spolnost_orgazem_postelja_par_micna_moski_zenska.jpg

Cilj vsakega pravega moškega je v postelji zadovoljiti srčno izbranko. In do tega cilja vodi tudi izbira pravega spolnega položaja. Na katere štiri prisegajo ženske?

Položaj mačke

V tej pozi pride do znatne stimulacije klitorisa. Podobna je misijonarski, le da je on pomaknjen nekoliko višje proti njenemu obrazu, tako da se penis med penetracijo znatno dotika njenega klitorisa. Če ona pri tem okoli njegovega telesa ovije noge, je njen in posledično njegov užitek še večji.

Po pasje

Tako imenovan doggy style res ne zagotavlja tesnega telesnega stika, ima pa drugo prednost: med penetracijo prihaja do močne stimulacije G točke, kar se odraža z močnim orgazmom. Hkrati si ona med njim lahko stimulira klitoris in še okrepi užitek.

Most

Še en položaj, pri katerem pride do globoke penetracije. Lahko bi jo imenovali obrnjen doggy style, ona namreč leži na hrbtu in se s telesom dvigne proti njemu tako, da so noge pokrčene, stopala in dlani pa na površini. Moški med njenimi nogami kleči na kolenih in z rokam podpira njeno zadnjico.

Ona zgoraj

V tem položaju ima nadzor nad vsem dogajanjem. Lahko se namesti tako, da je stimulacija klitorisa najmočnejša, hkrati hitrost in globino penetracije prilagaja sebi ter se pripelje do užitka.

Avtorica: M. FL. 
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)